Ana Sayfa Yaşam 29 Haziran 2021 223 Görüntüleme

BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş.’nin Yeni Genel Müdürü Sibel Alyar

Dünyanın en büyük mali kuruluşlarından BNP Paribas Grubu’nun iştiraki olan BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü görevine, 1 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla, Sibel Alyar atandı.

 

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olan Alyar, yine İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Uluslararası İşletmecilik Yüksek Lisans Programını tamamladı. 20 yılı aşkın süredir finansal kiralama yani leasing sektör tecrübesine sahip olan Sibel Alyar, 2010 yılından beri BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. ailesinde Satış ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

 

BNP Paribas’ın leasing faaliyeti hakkında:

 

70 yılı aşkın süredir faaliyette bulunan BNP Paribas Leasing Solutions, 20 ülkeye yayılmış yıllık 12.8 Milyar Euro tutarındaki iş hacmiyle, finansal gücüyle ve uzman kadrolarıyla Avrupa’da ekipman leasing’inde lider konumdadır.

 

Türkiye’de TEB ve BNP Paribas Grubu iştiraki olarak  2010 yılından bu yana hizmet veren BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş., hızla gelişen ülkemiz ekonomisi içinde, müşterilerine değer yaratıcı çözümler geliştirerek, işletmelere rekabetçi kalmaları ve faaliyet ve bilançolarını sürdürülebilir bir şekilde büyütmeleri için ihtiyaç duydukları esnekliği sağlamaktadır. 

 

Kuruluşundan bu yana etkin faaliyetleri ile önemli gelişmeler kaydeden BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş., ülkemiz yatırımcılarına yeni yatırımlarda, mevcut yatırımların büyütülmesinde, rekabet güçlerinin artırılmasında hizmet vermektedir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com