Ana Sayfa Magazin 30 Haziran 2021 323 Görüntüleme

Ceylan Ertem; ‘’Bana on beş seans terapi önerenler oldu.’’

Büyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in sunduğu Zorlu PSM’nin dijital serisi “Bir Masada Oturduk”,  söz ve müziği kendisine ait olan son teklisi “Sis”i Mayıs ayında dinleyicilerle buluşturan Ceylan Ertem’i ağırladı. Ertem’in müzikal serüveni ve yaşantısına dair samimi açıklamalarda bulunduğu keyifli sohbet şimdi Zorlu PSM YouTube kanalında yayında.

 

Çekimleri sevilen caz kulübü touché’de fiziki mesafe önlemleri ile gerçekleştirilen, Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu Zorlu PSM Youtube kanalının dijital serisi “Bir Masada Oturduk” yeni bölümünde güçlü yorumu ve besteci kimliğiyle tanıdığımız Ceylan Ertem’i ağırladı.

 

Yeni bölümünde Gülinler’in konuğu olan Ceylan Ertem, evini paylaştığı hayvan dostlarından, hayallerinden, Beyoğlu’nda her hafta sahne alıp coverlar seslendirdiği yıllara uzanan müzikal serüveninin yanı sıra yaşantısına dair de samimi açıklamalarda bulundu.

 

‘’ Şebnem Ferah ile düet yapmak istiyorum.’’

 

Uzun süredir sektörün içerisinde olan deneyimli sanatçı Ertem, pek çok sanatçı arkadaşıyla düet yapma fırsatı yakalamasının yanında kendisine sorulan “Düet yapmak istediğin bir isim var mı peki, aklında olan?” sorusuna “Şebnem Ferah geliyor aklıma ilk, değişik ve güzel olabileceğini düşünüyorum. Bir şarkı da yazdım aslında yakın zamanda kendisine de göndereceğim, söylemek ister mi diye?” cevabını verdi.

 

 

“Benim hayatımı müziğe olan aşkım  kurtardı.”

 

Uçak fobisi sebebiyle pek çok yurtdışı gezisinin kara yolu aracılığıyla gerçekleştiren deneyimli şarkıcı, “Kara yoluyla Türkiye’den Londra’ya gittim, sonrasında sahneden inmek zorunda kaldım. Benim için çok zor dönemlerdi.” sözleriyle anlattı. 

 

 

 

‘’Kıyıda köşede kalmış demeden içindeki her şeyi dökmek en önemlisi.’’

 

Uzun yıllardır terapiye giden ve doğru terapisti bulmak kaydıyla herkese terapiyi tavsiye ettiğinin de altını çizen Ertem, “Bazıları için durum içinde olan bir fındık kabuğu, atıyor kurtuluyor, tek seansta halledilir denilen farklı terapi yöntemleri için görüşmeye gittiğimde sizin için on beş seans gerekli gibi cümleler duyuyordum. Çok çetrefilli, soğan kabuğu gibi soydukça altından başka bir şey çıkıyor. Beni müziğe olan aşkımın yanında arkadaşlarım da kurtardı diyebilirim. Onlarla konuşmak ve kıyıda köşede kalmış demeden içindeki her şeyi dökmek en önemlisi bence.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlginizi çekebilir

Gülden yenilendi!

Gülden yenilendi!

Tema Tasarım | Osgaka.com