Ana Sayfa Kültür & Sanat 30 Haziran 2021 396 Görüntüleme

Red Bull Dance Your Style’da Final Zamanı

Hip hop, popping, house dahil neredeyse tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali, İzmir, İstanbul ve Ankara’daki elemeler sonrasında 4 Temmuz günü Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan yarışmada kazananı izleyicilerin oyları belirleyecek. Finalistlerin dans pistine meydan okuyacağı yarışmada kazanan dansçı, Güney Afrika’da gerçekleşecek Red Bull Dance Your Style 2021 Dünya Finali’nde ülkemiz adına yarışma şansı yakalayacak.

İzleyicinin jüri olarak kazananı belirlediği yarışma; Red Bull Dance Your Style dansın en iyilerini belirlemek için geri dönüyor. Dans pistlerini yeniden yeteneklerle buluşturmaya hazırlanan Red Bull Dance Your Style elemeleri, bu yıl Instagram üzerinden toplanan başvurularla başladı. İzmir, Ankara ve en son İstanbul’da gerçekleşen elemelerde finalistler jürinin oylarıyla belirlendi. Dansçıların Hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinde hünerlerini sergileyeceği yarışmada kadın ve erkek dansçılar, İstanbul Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde 17:00’de başlayacak yarışmada birlikte yarışacak. En iyi olan isimse Güney Afrika’da düzenlenecek Red Bull Dance Your Style 2021 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali 4 Temmuz Pazar günü saat 17:00’de Twitch.tv/RedBullTR hesabından, RedBull.com/danceyourstylecanli adresinden canlı olarak yayınlacak. Canlı yayını kaçıranlar için ise 5 Temmuz günü saat 20:00’de Number 1 TV ekranlarında tekrarı izlenebilecek. Red Bull Dance Your Style’a dair daha fazla bilgi için Red Bull/DanceYourStyle adresini takip etmek mümkün.

Red Bull Dance Your Style ile şarkıyı tahmin et, ödülü kazan

Türkiye Finali öncesinde dans tutkunlarına jürilik ve değerlendirme yeteneklerini gösterebilecekleri yarışma da RedBull.com/eniyidans adresinde başladı. Yarışmacılar dansçıların eşlik ettiği şarkıların tahmin edecek ve devamında gelen videoda hangi yarışmacıyı neden seçtiği hakkında yorumlarını yazacak. 23 Haziran’da başlayan yarışma kapsamında katılımcılar arasında en yaratıcı yorumu yazan yarışmacı Red Bull Dance Your Style dansçı kiti ve bir saatlik bire bir eğitim şansı yakalayacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com