Ana Sayfa Yaşam 1 Temmuz 2021 265 Görüntüleme

Sodexo, Çalışan Dünyasının İlham Veren İsimlerini Clubhouse’da buluşturuyor

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, değişen IK yönetimini ve çalışma hayatının geleceğini Clubhouse’da İdil Türkmenoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirdiği "Bu İş Nereye Gidiyor?" programında mercek altına alıyor. 1 Temmuz Perşembe günü beşincisi gerçekleşecek programda, yöneticilerin ve çalışanların aklındaki “Ofise dönülüyor mu?” sorusu PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay ve HR Dergi Genel Müdürü Alper Toper’in konukluğuyla tartışmaya açılacak. 

Yaşam kalitesi hizmetleri sunan Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, stratejik danışman, yazar ve öğretim görevlisi İdil Türkmenoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirdiği "Bu İş Nereye Gidiyor?" programı ile değişen IK ve iş dünyası dinamiklerine ışık tutuyor. Şirketlerin ve çalışanların gündeminde olan konuların, sektörün önde gelen isimleri tarafından farklı yönleriyle ele alındığı ve yeni IK uygulamalarının anlatıldığı “Bu İş Nereye Gidiyor?” programı, iki haftada bir Perşembe günleri, büyük bir ilgi ile takip edilen ses temelli sosyal medya uygulaması Clubhouse’da “Future of Work by Sodexo” odasında gerçekleştiriliyor. 

İş dünyasının gündemi: “Ofise geri dönüyor muyuz?” 

Uzaktan ve hibrit çalışma sistemini benimseyen şirketler ve çalışanlar kademeli normalleşme ve aşılanmanın hızlanması ile ofise dönüş konusunu ajandasında önceliklendiriyor. 1 Temmuz Perşembe günü saat 21.15’te PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay ve HR Dergi Genel Müdürü Alper Toper’in katılımıyla son gelişmelerin değerlendirileceği ve şirketlerin yeni çalışma modellerinin konuşulacağı bu sezonun beşinci ve son programında önümüzdeki dönemde iş dünyasını bekleyen yenilikleri masaya yatırıyor. 

Çalışanlara ve şirketlere rehber niteliğinde olan programda; yeni dönemde insan kaynakları, yeni nesil çalışma modelleri, değişen yönetim becerileri, liderlik ve yeni kuşağın iş hayatından beklentileri ilham veren isimlerin konukluğunda ele alınırken, şirketlerin bu dönemde hayata geçirdiği örnek uygulamalara da yer veriliyor.

“Bu İş Nereye Gidiyor?” Program Detayları: 

Tarih: 1 Temmuz

Saat: 21.15-22.15

Platform: Clubhouse / Future of Work by Sodexo

Konu: Önümüzdeki Dönemde İş Dünyasını Bekleyenler

Konuklar: PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay, HR Dergi Genel Müdür Alper Toper

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com