Ana Sayfa Magazin 2 Temmuz 2021 239 Görüntüleme

Dünyaca ünlü isimler Nobu İstanbul için geldi

New York’tan dünyaya yayılan efsanevi Nobu Restaurant, İstanbul’da dünyaca ünlü birçok isimle misafirlerini ağırlamaya başladı. Ünlü model Candice Swanepoel sadece Nobu İstanbul’u görmek için 20 saatliğine Türkiye’ye gelirken Mohamed Hadid’de açıldığı ilk gece restoranda yemek yiyen isimler arasında yer aldı.

 

 

Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi Nobu, 1 Temmuz’da İstanbul’da kapılarını dünyaca ünlü misafirlerle açtı.  Victoria’s Secret meleklerinden Candice Swanepoel, sadece Nobu İstanbul’un açılışı için Türkiye’ye geldi. Ünlü model The Ritz-Carlton, Istanbul içinde açılan dünyaca ünlü Japon restoranı Nobu İstanbul’u görmek için 20 saatliğine Türkiye’ye gelerek açıldığı ilk gece restoranda yemek yedi. Panoramik İstanbul Boğazı manzarasına Nobu İstanbul’da eşsiz bir deneyim yaşadığını belirten Güney Afrikalı top model Candice, yemek öncesi menajeri ile The Ritz-Carlton, Istanbul’da terasın da keyfini çıkardı.  

 

Dünyaca ünlü model kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid’de Nobu İstanbul’un açıldığı ilk gece restoranda yemek yedi. İstanbul’a olan hayranlığı ile tanınan ünlü iş insanı Hadid’de Nobu İstanbul’da çok keyifli bir akşam geçirdiğini dile getirdi.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com