Ana Sayfa Yaşam 2 Temmuz 2021 182 Görüntüleme

Millenicom, ‘Arkadaşını Getir’ yarışması

Türkiye’de alternatif telekom sektörünün öncü şirketi Millenicom, ‘Arkadaşını Getir’ yarışmasıyla sektörde bir ilke imza attı. Yarışma kapsamında en çok arkadaşını Millenicom abonesi yapan birinciye 10 yıl, ikinciye 5 yıl, üçüncüye ise 3 yıl boyunca bedava internet hediye etti. 

Nisan- Haziran ayları arasında düzenlenen ‘Arkadaşını Getir’ yarışması, kullanıcılardan gördüğü büyük ilgi üzerine 1 Temmuz-1 Eylül arasında da kazandırmaya devam edecek.

SOCAR Türkiye’nin alternatif telekom sektörüne öncülük eden iştiraki Millenicom, fiber hızında ev internetini en uygun fiyata kullanmak isteyenler için kampanyalar ve yarışmalar düzenlemeye devam ediyor. Millenicom’un sektörde bir ilke imza atarak, 10 yıla kadar bedava internet kazanma şansı sunduğu ‘Arkadaşını Getir’ yarışmasını kazananları belli oldu. Millenicom’un avantajlı dünyasına katılmak isteyenler, taahhütlü ve taahhütsüz 16 mbps, 35 mbps ve 100 mbps hızında internet paketlerini kapsayan yarışmaya büyük ilgi gösterdi.  Nisan Haziran ayları arasında en çok arkadaşını Millenicom abonesi yapan birinci 10 yıl, ikinci 5 yıl, üçüncü ise 3 yıl boyunca bedava internet kullanma hakkı kazandı.

KULLANICILARA BÜYÜK MÜJDE: ‘ARKADAŞINI GETİR’ GERİ DÖNÜYOR

Millenicom’un gerçekleştirdiği ‘Arkadaşını Getir’ yarışması, gördüğü büyük ilgi üzerine geri dönüyor. Millenicom’un bol hediyeli yarışması ‘Arkadaşını Getir’, abonelerden gelen yoğun talep üzerine 1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında yeniden başlayacak. En çok arkadaşını Millenicom abonesi yapan kullanıcılardan birincinin 10, ikincinin 5, üçüncünün ise 3 yıl ücretsiz internet hakkı kazandığı ‘Arkadaşını Getir’,  1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında da kazandırmaya devam edecek.

‘DAHA UYGUN FİYATLARA FİBER HIZINDA İNTERNET HAKKINI DESTEKLİYORUZ’

Millenicom Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, fiber hızında, uygun fiyatlı internet kullanımının yaygınlaşması için cazip kampanyalar düzenlediklerini belirterek şunları söyledi: “Türkiye’de internet kullanıcılarının daha uygun fiyatlara, kaliteli ve hızlı internete erişim hakkını, ödüllü kampanyalarımızla ve ‘müşteri merkezli kusursuz hizmet’ anlayışımızla desteklemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda farklı ihtiyaçlara özel yapılandırdığımız paketler sunuyoruz. Fiyat garantisi isteyenlere taahhütlü, dönemsel internet kullanımına ihtiyaç duyan veya öncesinde herhangi bir söz vermeden hizmet kalitemizi deneyimlemek isteyenler için taahhütsüz seçeneklerimiz mevcut. Yarışmamıza yönelik büyük ilgi, sektörde önemli bir ihtiyacı karşıladığımızı bir kez daha gösterdiği için mutluyuz. Mevcut müşterilerimiz ve Millenicom dünyasıyla tanışmak isteyenler için yeni kampanyalar ve yarışmalar düzenleyeceğiz. Millenicom farkıyla internet kullananlar her zaman kazanmaya devam edecekler.”

Yeni kampanyalara ve yarışmalara katılmak isteyenler, duyuruları ve detaylı bilgileri milleni.com.tr adresinden ve @millenicom Instagram hesabından takip edebilecek.

EN AVANTAJLI VE ÖZGÜR İNTERNET DENEYİMİ MILLENICOM’DA

Millenicom, sektördeki 20 yıla yakın tecrübesi ve Türkiye’nin en büyük endüstriyel holdingi SOCAR Türkiye’den aldığı güçle, 300 bin müşterisine kaliteli internet hizmeti sağlıyor. Türkiye’deki tüm internet servisi sağlayıcıları ile aynı altyapıyı kullanarak her ilde hizmet veren Millenicom, sektördeki yerini SOCAR Türkiye’nin yenilikçi vizyonu ile müşteri memnuniyetine, dijitalleşmeye ve ürün çeşitliliğine yaptığı yatırımlarla farklılaştırıyor. Fiber hızında kotasız ev internetini 79,90 TL’den başlayan fiyatlarla, taahhütlü ve taahhütsüz seçeneklerle sunan Millenicom, Superonline ve Türk Telekom altyapısına özel avantajlı paketler de sağlıyor. Müşterileriyle temas ettiği her noktada kusursuz müşteri deneyimini hedefleyen Millenicom; 7/24 hizmet veren çağrı merkezi, WhatsApp destek hattı, pek çok işlemi online yapma kolaylığı ve mobil aplikasyonu ile müşterilerinin internet kullanma deneyimini iyileştiriyor. Millenicom, Şikayetvar’ın düzenlediği, müşteri memnuniyetini ölçen ilk ve tek yarışma A.C.E Awards 2020’de iletişim sektöründe Gold ödülünün de sahibi oldu.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com