Ana Sayfa Yaşam 2 Temmuz 2021 203 Görüntüleme

Şehrin Buluşma Noktası Sheraton İstanbul City Center İkinci Yaşını Kutluyor

Beyoğlu’nun kalbinde, Taksim, Tarihi Yarımada ve Haliç gibi merkezi yerlere yakın konumuyla cazip bir buluşma noktası olan Sheraton İstanbul City Center, ikinci yılında da aldığı hijyen önlemleri, yeni lezzet restoranı The Souq İstanbul, üçüncü nesil kahve zinciri Istanbul Baking Company, Türkiye’deki tek paddle tenis kortunu da içeren SPA ve fitness alanları ile standartların ötesinde bir hizmet sunmaya devam ediyor. 

 

254 odası, Güvenli Turizm sertifikasına sahip, Trip Advisor’un 2020 yılı Travelers’ Choice ve Travel and Hospitality Awards’ta  (THA) “Aile Dostu Otel – Family Friendly Hotel ödüllerinin sahibi Sheraton İstanbul City Center kapılarını misafirlerine açmasının ikinci yılı kutlarken şehrin tam kalbinde, ayrıcalıklı bir konaklama keyfi yaşatıyor. 

 

Sheraton İstanbul City Center, sadece bir otel olmakla kalmıyor, The Souq İstanbul ile İstanbul’a yepyeni lezzetler yaşatırken, 2000 m2’den geniş bir alana yayılan SPA ve fitness alanları ile de hem misafirlerinin hem de şehirdekilerin sağlıklı yaşamlarına katkı sağlıyor. İstenilen oranda büyütülüp küçültülebilen toplamda 1100 m2’lik etkinlik salonuyla Türkiye’nin önde gelen düğünlerine ve organizasyonlarına ev sahibi yapan Sheraton İstanbul City Center bahçeye açılabilen kurumsal ve şahsi kullanılabilen 7 adet toplantı odasıyla da sektörün önde gelenlerini ağırlıyor. Geçen sene itibariyle Visions Prodüksiyon desteğiyle hayata geçen yeni teknoloji ile;  gerçek kongre ve sanal kongreyi özel bir yazılım ile bir araya getirerek tek bir kongre olarak yönetmek artık Sheraton İstanbul City Center’da mümkün.  

 

Misafirlerinin ve çalışanlarının sağlığı değişmez önceliği olan Sheraton İstanbul City Center, minimum temas için dijital uygulamaları ile otele giriş yaptığınız andan itibaren kendinizi güvende hissedeceksiniz. Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden sizi anında uzaklaştıracak Sheraton İstanbul City Center’ın konforunu yaşamaya sizi de en yakın zamanda bekliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com