Ana Sayfa Yaşam 9 Temmuz 2021 227 Görüntüleme

Chp’li Sincan ilçe başkanı yılmaz : Erken seçime hazırız

CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, yapılacak bir erken seçime hazır olduklarını söyledi.

CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, ülkenin gidişatına ilişkin açıklamada bulunarak erken seçimin elzem olduğunu vurguladı. Başkan Yılmaz açıklamasının devamında şunları söyledi:

“ÜLKEDE HİÇBİR ŞEY İYİ GİTMİYOR”

“Ülkemiz her geçen gün kötüye gidiyor. Ekonomideki kötü yönetim vatandaşı perişan etmiş vaziyette. İşsizlik aldı başını gidiyor. İşsizler ordusuna her gün yenileri eklenirken, yeni iş bulmak ise daha da zorlaşıyor.

Pandemi sürecinde destek alamayan esnaf batma noktasında. İktidar siyasi gerilimlerle ülkeyi farklı bir noktaya sürüklemeye çalışırken, mafya, her gün yaptığı açıklamalarla skandalları ortaya döküyor ancak buna karşı da tatmin edici bir yanıt iktidar kanadından gelmiyor.

Özetle ülkede iyi giden hiçbir şey yok. Yapılması gereken ise en acilinden bir erken seçimdir. Bu iktidar artık gaza basamıyor. Direksiyonun başındaki kontrolünü kaybetmiş vaziyette. O yüzden sandık gelmeli ve halk artık kendisini en iyi yönetecek olana kararını vermelidir.

Biz de Cumhuriyet Halk Parti kadroları olarak ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Demokratik Sistem' için halkımızla beraber yapılacak olan erken seçimi sabırsızlıkla bekliyoruz. Zaman kaybetmeden, hemen erken seçim istiyoruz. Kadrolarımızla ülke yönetimine talibiz ve hazırız”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com