Ana Sayfa Kültür & Sanat 9 Temmuz 2021 234 Görüntüleme

Eyüp Sabri Tuncer Diş Macunu Serisi için Yeni Reklam Filmleri

Doğal içeriği ve Vegan Sertifikası ile dikkat çeken Eyüp Sabri Tuncer diş macunu serisi, yeni reklam filmleriyle izleyici ile buluşuyor. 2018 yılından beri diş macunu kategorisinde de yer alan marka, 2021 yılında bu alanda yaptığı yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

 

2018 yılında kişisel bakım kategorisi altında diş macunu ürünlerini de satışa sunan Eyüp Sabri Tuncer, diş macunu serisini; 6 tekli ürün, 1 aile olmak üzere 7 farklı filmle tanıtıyor. Doğal Bambu Aktif Karbonlu, Doğal Misvak Özlü, Doğal Propolis Özlü, Doğal Karanfil Özlü, 2-6 yaş arası çocuklar için Doğal Karadut Özlü ve 7-16 yaş arası gençler için Doğal Çikolata & Nane Özlü diş macunlarının yer verildiği reklam filmlerinde katkısız doğal içeriğine vurgu yapılıyor.

Yetişkinlere, gençlere ve çocuklara uygun çeşitleri olan diş macunu serisi; Sls, sles, florür, paraben, titanyum dioksit, gluten, boya ve tuz içermeyen özel formülü ile katkısız bir diş fırçalama deneyimi sunuyor. 100 Stevia bitkisi ile tatlandırılan diş macunu serisi, şeker de içermiyor. Avrupa Vejetaryenler Birliği tarafından çeşitlerine göre “Vegan veya Vejetaryen Sertifikası”na sahip diş macunu serisi, Eyüp Sabri Tuncer’in tüm diğer ürünlerinde olduğu gibi hayvanlar üzerinde test edilmeden hassasiyetle üretiliyor.

2021 yılında yeni yatırımlar gerçekleştiren ve yaklaşık 3 yıldan beri faaliyet gösterdiği diş macunu kategorisinde daha da büyümeyi hedefleyen Eyüp Sabri Tuncer, doğal içerikli ürünleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Kısa sürede beğeni sağlayan Eyüp Sabri Tuncer diş macunu serisinin yeni reklam filmi Los Angeles merkezli ‘I Mean It Ajansı’ tarafından hazırlandı, seslendirmesi ise Cihan Ünal tarafından gerçekleştirildi.

 

Reklamveren: Eyüp Sabri Tuncer
Reklamveren Yetkilisi: Pelin Tuncer
Reklam Ajansı: I Mean It Creative
Müşteri Direktörü: İpek Çelikkalp
 Yaratıcı Yönetmen: Emrah Yücel

Metin: Birhan Gizligöz, Sena Hayta
Görüntü Yönetmeni: Erdem Yücel, Alper Nakri, Renat But
Kurgu: Arca Çoruh
Animasyon: Animasyon Cumhuriyeti
Seslendirme: Cihan Ünal

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com