Ana Sayfa Yaşam 9 Temmuz 2021 198 Görüntüleme

Parlak, Yumuşak, Pürüzsüz ve Belirgin Buklelere Sahip Olmak Artık AVEDA ile Çok Kolay

YENİ nutriplenish™ Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem dalgalı, bukleli ve kıvırcık saçları nemlendirirken 24 saate kadar kabarmayı önlemeye yardımcı oluyor, bukleleri belirginleştiriyor ve bukleli saç stilinin daha uzun süre korunmasını sağlıyor. 

 

Yüksek performanslı, vegan ve sürdürülebilirlik misyonuna sahip saç bakım markası Aveda, nutriplenish koleksiyonunun yeni üyesini tanıtıyor. Aveda’nın yeni Nutriplenish Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem ekstra nemlendirici saç şekillendirme ürünü, kıvırcık, bukleli ve dalgalı saça sahip her kadının hayalindeki kurtarıcı: 96 doğal türevli[1], hayvan dostu, vegan ve silikonsuz kabarmayı önleyen formülü ile saçı yumuşatır, pürüzsüzleştirir ve parlaklaştırır. Aynı zamanda bukleleri, dalgaları ve kıvırcık saçları belirginleştirir. Aveda’nın global saç şekillendirme uzmanları ile geliştirilen yeni ultra nemlendirici jel formül, bukleleri belirginleştirerek uzatır. Kabarması azalan, canlı ve hareketli görünen bukleli, dalgalı ve kıvırcık saçlara sahip olmanızı sağlar.

 

Organik nar yağı, organik hindistan cevizi yağı ve mango yağı ile geliştirilen güçlü nutriplenish süper gıda kompleksini içeren Nutriplenish Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem, besin değeri yüksek içeriklerle zenginleştirilmiş, yüksek nem sağlayan bir jel formüldür. Bakım formülü, 24 saate kadar elektriklenmeyi azaltır ve besin değeri yüksek içeriklerle nemlendirme ve parlaklık sağlar. Yumuşak, pürüzsüz, parlak, uzun ve belirgin görünen, kontrol edilebilir dalgalara, buklelere ve kıvırcık saçlara ulaşmanızı sağlar.

 

Nutriplenish Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem, tüm saç tipleri (ince, orta, kalın) ve dalgalı, bukleli, kıvırcık saç dokuları için tasarlanmıştır. Aveda global saç şekillendirme uzmanları danışmanlığında aşağıdaki şekilde kullanılmasını öneriyoruz:

  • Islak saça kökten uca uygulayın.
  • Uzun buklelere mi sahip olmak istiyorsunuz? Saçınıza şekillendirici jel formülü uygularken, ellerinizle buklelerinizi uzatın. 
  • Aradığınız şey daha belirgin bukleler ise, uygulamadan sonra saçlarınızdaki bukleleri elinizle sıkıp açın.
  • Daha fazla hacim ve bukle belirginleştirmek için bir difüzör ile veya fön makinesi ile kurutun.
  • Saç tamamen kuruduktan sonra, saçları diplerden havalandırın ve bukleleri yumuşatmak için ellerinizle tarayın.

 

AVEDA’NIN NUTRIPLENISH KOLEKSİYONU

Yeni Nutriplenish Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem,, Aveda’nın nutriplenish hafif nemlendirici şampuan ve saç kremi, nutriplenish yoğun nemlendirici şampuan ve saç kremi, nutriplenish nemlendirici durulanmayan saç kremi, nutriplenish günlük nemlendirici bakım ve nutriplenish çok amaçlı saç bakım yağı ürünlerini içeren yüksek performanslı, nemlendirici koleksiyonuna katılıyor. 

Tüm saç tipleri ve dokuları için geliştirilen bu nemlendirme sistemi, 72 saat süren, yüksek performanslı ve besin değeri yüksek içerikli bir nemlendirme sunar. Aveda’nın nutriplenish koleksiyonu, boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçların kullanımı için uygundur.

ÇEVRESEL STANDARTLAR

Nutriplenish Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem, 96 doğal türevli1, vegan, silikonsuz ve diğer tüm Aveda ürünleri gibi hayvan dostudur. Ayrıca, elektrik ve doğal gaz kullanımını dengeleyen yenilenebilir enerji kredileri ve karbon ofsetleri ile 100 güneş ve rüzgar enerjisi kullanarak üretilmektedir [2].

 

Nutriplenish curl gelée, 59'a kadar tüketici sonrası geri dönüştürülmüş içerikten ve 41'e kadar biyoplastikten yapılmış 200 ml'lik bir tüpten oluşmaktadır.

 

Aveda’nın nutriplenish koleksiyonu, içeriğindeki kakao, organik sertifikalı zencefil, kakule, diğer saf çiçek ve bitki özleri ile saça lüks bir Pure-Fume™ aroması sunar.

 

LANSMAN TARİHİ

Nutriplenish Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem (200ml) Temmuz tarihinden itibaren aveda.com.tr’de, yetkili Aveda salonlarında ve beymen.com’da satışa sunulacaktır.

 

Aveda Nutriplenish Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem: 289 TL (200 ml)

Aveda Nutriplenish Bukle Belirginleştiren Nemlendirici Jel Krem: 79TL (40 ml)

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com