Ana Sayfa Magazin 12 Temmuz 2021 268 Görüntüleme

“eGo”dan yeni bir “ütopya”

Müziğe olan ilgisini ailesinden alan ve ilkokul yıllarında fark ederek eğilimini bu yönde şekillendiren “eGo” ilk şarkısı “Ütopya” ile tüm dijital müzik platformlarında yerini alarak müzikseverlerle buluşturdu.

HipHop ve R&B müziğine olan yeteneğini keşfederek ortaokul yıllarında ilk bestelerini yapmaya başlayan genç sanatçı, zaman geçtikçe ilgi duyduğu diğer müzik türleriyle bunu birleştirdi ve şimdilerde HipHop, R&B, Trapsoul dallarında besteler üretip seslendirmeye başladı.

İlk yıllarında azınlıkların sesini dünyaya duyurmayı amaçlayan Rap müzik, günümüzde de dinleyicilerini dinamik ve heyecanlı gençlerden oluştururken “eGo”da R&B, HipHop, Rap, Trap ve bunun gibi müzik türlerini, kendi besteleriyle sıra dışı ve iddialı bir şekilde dinleyicisine en sempatik haliyle sunuyor.

Sokağın sesi olan bu tür müziklere yeni bir soluk getirecek “eGo”nun yeni şarkısının sözleri ve müziği genç sanatçının kendisine ait olurken, düzenlemesi ise sektörün başarılı isimlerinden Seçkin Özer’e ait.

Seçkin Özer aynı zamanda projenin her detayıyla yakından ilgilenerek prodüktörlüğünü üstlendi.

“eGo” nun yeni şarkısı “Ütopya” Fifth Floor Records etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NetD YouTube kanalında yayında!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com