Ana Sayfa Yaşam 13 Temmuz 2021 246 Görüntüleme

Lila Group ‘İnsana Saygı Ödülü’nü 8. kez kazandı

Türkiye’nin önde gelen temizlik kâğıdı üreticisi Lila Group, Türkiye’nin en prestijli ve köklü insan kaynakları ödüllerinden biri olan ‘İnsana Saygı Ödülleri'nin 8’inci kez sahibi oldu.

 

Türkiye’nin en genç ve yenilikçi temizlik kâğıdı üreticisi Lila Group, Kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen 20. İnsana Saygı Ödülleri'nde, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan şirketlerden biri olarak bir kez daha “İnsana Saygı Ödülü”ne layık görüldü. Lila Group böylece 8’inci kez bu ödülün sahibi oldu.

 

İş başvurularını en hızlı sürede ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra, en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmaların değerlendirmeye alındığı İnsana Saygı Ödülleri, İnsan Kaynakları alanında Türkiye'nin en prestijli organizasyonlarından biri olarak kabul ediliyor. Bugüne kadar ‘İnsana Saygı Ödülü’nün yedi kez sahibi olan Lila Group bir kez daha bu özel ödüle layık görüldü.

 

Ödüle ilişkin düşüncelerini paylaşan Lila Group CEO’su Alp Öğücü; “Grubumuzun geçmişten bugüne en önemli sermayesi çalışma arkadaşlarımız oldu ve bu gelecekte de aynı şekilde devam edecek. Bizimle çalışmak isteyen, değerlerimizi benimseyen ve kendini kurumumuza ait hissedebileceğine inanan tüm çalışanların başvurularını değerlendirmeye özen gösteriyoruz. Şu anda kurumumuzda yer alan çalışanlarımızın yeteneklerini ve potansiyellerini tam olarak kullanabilmeleri için gelişim ve fırsatları sürekli sağlamaya çalışıyor; yalnızca iş yaşamlarında değil, tüm hayatlarında destek olmak için çaba sarf ediyoruz. Bu yıl sekizinci defa kazandığımız İnsana Saygı Ödülü ile tüm bu çalışmalarımızla kayda değer bir farkındalık yarattığımızı görmek bize çok büyük bir mutluluk ve gurur veriyor” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com