Ana Sayfa Kültür & Sanat 16 Temmuz 2021 243 Görüntüleme

100 Music Sunar: Park’ta Rock Serisi Büyük Ev Ablukada Fırtınayt ve YüzYüzeyken Konuşuruz ile Devam Ediyor!

Şehrin rakipsiz etkinlik merkezi KüçükÇiftlik Park’ın kapıları geçtiğimiz hafta 100 Music Sunar: Park’ta Rock ile açıldı. Müzikli günlere duyulan özlemi sona erdiren ve Rock müzik severler için bir klasik haline gelecek olan konser serisi 20-21 Ağustos’ta Büyük Ev Ablukada Fırtınayt, 22 Ağustos’ta ise Yüzyüzeyken Konuşuruz ile devam ediyor. Büyük Ev Ablukada Fırtınayt ile aylar sonra ilk İstanbul konserini 100 Music Sunar : Park’ta Rock sahnesinde verecek. 

 

Temmuz ayında #uzakduryakınıma konseptiyle kapılarını açan KüçükÇiftlik Park, sanat, eğlence ve müzik dolu etkinliklere hasret kalan İstanbullular için muhteşem bir konser serisi hazırladı. Aylardır misafirlerinin sağlığını düşünerek müziğin sesini kısan KüçükÇiftlik Park’tan yükselen sesler yeniden tüm şehri sarmaya başladı.  

 

Büyük Ev Ablukada Fırtınayt ile Aylar Sonra İlk Kez Park’ta Rock Sahnesinde!

 

İsmini Turgut Uyar'ın bir şiiri olan "Büyük Ev Ablukada"dan alan ve 2008 yılında kurulan alternatif müzik grubu kendilerini “orada burada hava atmak için kullanılabilen, manitalara geceleri şarkıların sözlerini mesaj olarak atabileceğiniz ve hatta müziklerini sevmemenin bile güzel bir şey olabileceği çok çiço bir grup” olarak tanımlıyor. Tüm konserlerinde farklı konseptlerle seyirci karşısına çıkan grup Fırtınayt albümü ile başlattıkları serinin aylar sonra ilk İstanbul konserini KüçükÇiftlik Park’ta verecek.

 

100 Music Sunar: Park’ta Rock Serisinde Sahne Sırası YüzYüzeyken Konuşuruz’da!
 Vokal ve gitarda Kaan Boşnak, elektro gitarda Engin Sevik, davulda Ahmet Can Kalyoncu, bas gitarda Can Tunaboylu, klavyede Resul Baransel Ökmen’in yer aldığı son yılların en popüler Türk bağımsız alternatif rock gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz 22 Ağustos Pazar akşamı 100 Music Sunar: Park’ta Rock müdavimleri için KüçükÇiftlik Park’ta olacak. 

 

 

KüçükÇiftlik Park 1,5 Yıllık Aradan Sonra Müzik Sektörüne Yeniden Kapılarını Açtı!

KüçükÇiftlik Park, yıllardır birlikte yürüdüğü ve pandemi yasakları sebebiyle yaklaşık iki yıldır etkinlik yapamayan müzik organizatörleri ile  kötü günleri geride bırakmak adına kolları sıvadı. Sektöre yeniden kapılarını açan KüçükÇiftlik Park, müzik sektöründeki tüm dostlarıyla yaptığı iş birlikleriyle müzik severleri keyifli konserlerde buluşturarak sektörün yeniden canlanmasına katkıda bulunacak. 

 

Normal şartlarda ayakta 17 bin kişiyi ağırlayabilen KüçükÇiftlik Park, rock müziği tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda oturmalı düzeni ile ağırlayacak. 20-21-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek konserler ile 100 Music Sunar: Park’ta Rock müdavimleri açık havada yüzdeyüz müziğin tadını doya doya çıkaracak. Epifoni ve URU ortak organizasyonu ile gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com