Ana Sayfa Kültür & Sanat 30 Temmuz 2021 296 Görüntüleme

Kara komedi Kidding GAİN’de yayına girdi

Jim Carrey'nin başrolünde yer aldığı Kidding GAİN’de yayına girdi. Carrey, kara komedi tarzındaki dizide, çocukların hayran olduğu televizyon karakterlerinden Mr. Jeff Pickles’ı canlandırıyor. Jeff’in ailesinde patlak veren bir kriz, şov dünyasının hiç tanımadığı acımasız yüzüyle tanışmasına neden oluyor. İzleyiciyi hem altüst eden hem de gülümseten dizinin yapımcılığını, aktörün efsaneleşmiş filmi Eternal Sunshine of the Spotless Mind’ın yönetmeni Michel Gondry üstleniyor.

 

Amerika’da bir neslin birlikte büyüdüğü, çocukların en sevdiği televizyon karakteri Mr. Jeff Pickles, aynı zamanda milyarlarca dolar eden bir marka imparatorluğunun da başındadır. Jeff eşi, iki oğlu, kız kardeşi ve babasından oluşan ailesiyle mutlu bir yaşantı sürmektedir. Ancak ailesinde yaşadığı ciddi sorunlarla baş etmesi gerektiğinde, sahip olduklarının ona hiç de yardımcı olmadığını görür.

 

İzleyiciyi altüst eden kara komedi tarzındaki dizide Jim Carrey, acımasız bir dünyada var olmaya çalışan ve yavaş yavaş aklını kaybetmeye başlayan nazik bir adamı canlandırıyor. Hem komik hem de hüzünlü bu hikaye aktörü, efsaneleşmiş filmi Eternal Sunshine of the Spotless Mind’ın yönetmeni Michel Gondry ile de yeniden bir araya geliyor. Gondry dizinin yönetici yapımcısı olarak görev alırken, bazı bölümlerin yönetmenliğini de üstleniyor.

 

GAİN, kaliteli ve ilgi çekici yabancı yapımları içerikleri arasına ekleyerek izleyicisine rengarenk bir dünya sunmayı sürdürüyor. Kidding, hem hikayesi hem oyunculuklarıyla GAİN izleyicisinin favorileri arasında yer alacağa benziyor.

 

GAİN’de yenilik zamanı! Yepyeni özgün içerikler GAİN Premium’da. Kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. GAİN’in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek.   

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com