Ana Sayfa Kültür & Sanat 11 Ağustos 2021 273 Görüntüleme

Hilal Aydın Özcan İle “Yaşam Aynasını Kendine Çevir”

Uzman Klinik Psikolog Hilal Aydın Özcan’ın yeni kitabı “Yaşam Aynasını Kendine Çevir” Artemis Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı. 

2013 yılında kariyerine başka bir noktadan ilerleme hedefiyle yola çıkan ve psikoloji alanında uzmanlık kazanan Hilal Aydın Özcan, uzmanlık alanı ile yazar kimliğini birleştirerek üretimine devam ediyor. Artemis Yayınları etiketiyle çıkan Hilal Aydın Özcan’ın ikinci kitabı Yaşam Aynasını Kendine Çevir kitap satan her yerden alınabilir.

 

Başarı İnsanın Kendi İradesiyle Bağlantılıdır

 

Başarılı yazar ve psikolog Hilal Aydın Özcan, Yaşam Aynasını Kendine Çevir adlı kitabında; psikoloji alanında edindiği tecrübelerle, hayata bakış açısını birleştirerek iyi bir yaşam için mutluluğun ve kişisel gelişimin sırlarını satırlara döküyor. Özcan kendi metinlerinden derleme yaptığı kitabında, var oluşundan beri arayış içinde olan insanın sürekli bir şeyleri başarmak istediğini belirtiyor ve başarıya ulaşmanın ise; insanın kendi iradesiyle doğrudan bağlantılı olduğunu vurguluyor. 

 

İnsanların Yaşam Anahtarlarını Bulmalarına Yardımcı Oluyor

 

Hilal Aydın Özcan,  günümüzün stres dolu yaşamında kişilerin doğru kararlar vermeleri için kişisel gelişimin önemine vurgu yaptığı yeni kitabında, insanların yaşam anahtarlarını bulmalarına yardımcı olarak ruhlarına dokunuyor. 

 

Sevilen yazar yeni çıkardığı kitabı hakkında “Bu kitabımda her okuyucunun özel yolculuğunda fayda sağlayacak; mutlu ve sağlıklı bir yaşam için gerekli olan arayış tohumlarını ekeceğim. Her bir bölümün, cümlenin, kelimenin ve harfin feneriniz olup yolunu aydınlatması dileklerimle” diyerek samimiyetini ifade ediyor.  

 

Hilal Aydın Özcan’ın Artemis Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı Yaşam Aynasını Kendine Çevir kitap satan her yerde.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com