Ana Sayfa Yaşam 18 Ağustos 2021 229 Görüntüleme

Doritos #Bicesaret projesine Deniz Berdan’dan NFT eser!

Tasarımcı Deniz Berdan’ın Doritos #bicesaret projesi için tasarladığı dijital eseri NFT sisteminde açık arttırma yöntemiyle satışa çıktı. Gençleri yeni cesur meslekleri öğrenmeye teşvik edip hayallerindeki mesleği yapmak için ilk adımı atmaya cesaretlendirmek için Deniz Berdan tarafından oluşturulan NFT eserin satışından gelen gelir Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına bağışlanacak.

Gençleri her zaman hayatlarını dolu dolu yaşamaya ve potansiyellerini gerçekleştirmeye teşvik eden atıştırmalık sektörünün lider markası Doritos’un, ilki 2019 yılında başarı ile gerçekleştirilen #bicesaret kampanyası kapsamında bu yıl Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Fongogo iş birliğiyle gençler gamer, dijital tasarımcı, dansçı, youtuber, dijital içerik üreticisi gibi dijitalleşmenin ve toplumsal değişimin getirdiği yeni cesur meslekler hakkında bilgilendirildi ve hayallerindeki meslek için cesaretlendirildiler. 

Bicesaret projesine başvurular 10 Temmuz’a kadar alındı. Bu sürede gençler kitlesel fonlama platformu Fongogo’ya hayallerindeki mesleği anlattıkları yüzlerce proje gönderdi. Yapılan başvurular arasından dikkatlice yapılan değerlendirmeler sonucunda seçilen projeler ihtiyaç duydukları fonu toplayabilmeleri için fongogo.com/bicesaret websitesi üzerinden kitlesel fonlamaya açıldı. 

Daha çok gence ulaşabilmek için Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle yürütülen kampanya kapsamında alanında uzman 6 marka elçisi, gençlerle hem canlı yayınlar hem “Cesur Yeni Meslekler Kariyer Zirvesi” üzerinden bir araya gelerek ilham verici başarı hikayeleri ile bilgilendirip cesaretlendirdiler. 

#bicesaret projesi kapsamında Deniz Berdan tarafından gençleri yeni cesur meslekleri öğrenmeye teşvik etmek ve hayallerindeki meslek için ilk adımı atmaya cesaretlendirmek için oluşturulan NFT eser Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına açık arttırma ile satışa sunuldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com