Ana Sayfa Yaşam 18 Ağustos 2021 180 Görüntüleme

Stevie Awards’dan MetLife’a Altın Ödül

Güçlü ürünleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini üst düzeye taşıyan MetLife Emeklilik ve Hayat, iş dünyasının en saygın ödülleri arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nden Altın Ödül kazandı.

 

Türkiye’nin önde gelen ferdi kaza, hayat sigortası ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat, bu yıl 18’incisi düzenlenen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde ‘MetLife Benimle’ müşteri sadakat programıyla Pazarlama dalında ‘Yılın Yeni Ürün veya Hizmet Tanıtımı’ kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

 

Dünya çapındaki organizasyonların başarıları ile pozitif katkılarının kamuoyuna tanıtılması amacıyla 2002’den beri gerçekleştirilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, dünya devlerinin de aralarında olduğu şirketler farklı projeleriyle yarışıyor. Stevie Ödülü kazananları, Haziran ayından Ağustos ayının başlarına kadar değerlendirme sürecine katılan dünya çapında 260'tan fazla yöneticinin ortalama puanlarına göre belirlenirken, 2021 yarışmasına 65 ülkedeki her türden kuruluştan 3.800'den fazla aday gösterildi. MetLife Emeklilik ve Hayat, MetLife Benimle projesi ile kendi kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

MetLife’ın uluslararası arenada yakaladığı başarıya ilişkin MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven şu değerlendirmelerde bulundu: “İş dünyasının en değerli ödüllerinden biri olarak bilinen ve başarılı projelerin ödüllendirildiği Stevie’de müşterilerimize sağladığımız yeni hizmet anlayışımızı da yansıtan MetLife Benimle gibi yenilikçi bir projeyle ödül almak son derece önemli. Stevie’de altın ödülü kazanmamız yıllar içinde başarımızdan ödün vermeden ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun en büyük göstergesi. Odak noktamızda her zaman, her koşulda müşterilerimiz oldu ve ilerleyen süreçte de olmaya devam edecek.” 

 

MetLife Emeklilik ve Hayat, ‘MetLife Benimle’ ile alışverişten eğlenceye; seyahatten yeme-içmeye günlük hayatın pek çok alanında müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Tüm MetLife müşterilerinin faydalanabildiği MetLife Benimle programı, metlife.com.tr’de yer alan kampanya sayfalarında müşterilerin T.C. kimlik numaraları ve cep telefon numaralarını girerek elde ettikleri kişiye özel kampanya kodları ile avantajlar sağlıyor. MetLife müşterilerinin doğum günlerini ve MetLife ile çalışmaya başlama yıl dönümlerini de kutlayan MetLife Benimle, dönemsel özel hediyeler veriyor, tüm müşterilerin katılabileceği çekiliş kampanyaları düzenliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com