Ana Sayfa Yaşam 20 Ağustos 2021 186 Görüntüleme

42 Maslak’ın Tasarım Vahası: Modül İstanbul

Yüzlerce farklı tasarım ürününü yenilikçi bir konsept çerçevesinde bir araya getiren Modül İstanbul, aynı zamanda yeni nesil tasarımcıları hedef kitlesiyle buluşturan bir platform niteliğinde. Herkese ve her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğu Modül İstanbul ile nitelikli tasarımlara ulaşmak artık her zamankinden daha kolay.

 

 

Hediye almak bazen hepimiz için oldukça zordur. Sevdiğimiz kişinin hayatını güzelleştirmeye çalışırken bazen bir hayli zahmet çekeriz. Uzun uzun düşünür, etrafı gezer ve elimize aldığımız her şeyi tartıp biçeriz. Ona uygun mu? Beğenir mi? İşine yarar mı? Sorular havada uçuşurken günün sonunda hediye vermek başlı başına bir sanata dönüşür. Ancak bazen öyle mekanlara denk geliriz ki aradığınız her şey orada, elinizin altındadır. Tasarım ürünler, yeni nesil sanatçıların eserleri, takılar, dekoratif objeler… Bir fikriniz olmasa bile size sunulan ürünlerle karşı tarafın memnun olacağına artık eminsinizdir. Ve muhtemelen İstanbul’un göz alıcı yaşam merkezi 42 Maslak’ın içerisinde yer alan 42 Maslak Shopping Mall’un tasarım odaklı merkezi Modül İstanbul’dasınızdır.

 

Yüzlerce Marka, Yenilikçi Konsept

İlk mağazasını 2017 yılında 42 Maslak Shopping Mall’da açan Modül İstanbul, yüzlerce markayı yenilikçi bir konsept çerçevesinde bir araya getiriyor. Özel ve özgün tasarımcıları, zanaatkarları, sanatçıları ve tüm yaratıcı sektörleri tek bir çatı altında toplayan Modül İstanbul, yağlı boya eserlerden ulaşılabilir sanata, takıdan çantaya, ev tekstilinden modaya, gözlükten ev dekorasyonuna, kırtasiyeden kozmetiğe, çocuk giyiminden oyuncaklara kadar her bütçe ve kişiye uygun ürün ve hediye alternatiflerine ev sahipliği yapıyor.

 

Tasarımcılar için Gelişim Platformu

Bin metrekarelik bir alanda, yüzü aşkın marka ve tasarımcının on binden fazla ürününü tüketicilerin beğenisine sunan Modül İstanbul, aynı zamanda Türkiye’deki iyi yaşam, fonksiyonel tasarım ve yaratıcılığın öncüsü markalara satış ve tanıtım desteği de sağlıyor. Tasarımcılar için bir gelişim platformu olarak da işlevini sürdüren Modül İstanbul, Atelier'M, Born Villian, BT Shop, Chado, DNZandCO, Dofu Design, Ebru Günay, FEM Tasarım, Gaia Jewelry, Haane Design, Klexos, Marble & Tree, Nidu Jewelry, Organicraft, PaperWallet, Qaff Jewelry, Siyah Fare, Studio Ze Pottery Art, Tara Folks, Thenny Bal, Urban Atölye ve Zade Design da dahil yüzlerce marka ve tasarımcıya ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz yıldan itibaren e-ticaret platformunu da hizmete sunan Modül İstanbul, nerede olursanız olun binlerce tasarım ürününü bir “tık” uzağınıza getiriyor.

 

Odağında İyi Yaşam ve Tasarım Var

Türkiye’de, tasarıma ve iyi yaşam tarzına odaklanmış markalara vitrin olacak bir platform ve merkez yaratma düşüncesiyle Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ve Türkiye’nin lider kadın çorabı ve naylon iplik üreticisi Altın İplik ve Çorap Sanayii A.Ş. Ortakları Doenyas Ailesi tarafından kurulan Modül İstanbul, bir alışveriş mekânı olmasının dışında her türlü event, workshop ve farklı faaliyetler için de tasarımcılara kurumsal imkanlar sağlıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com