Ana Sayfa Kültür & Sanat 28 Ağustos 2021 325 Görüntüleme

Milliyet Mimarlık dergisi sektördeki gelişmeleri tüm detaylarıyla ele alıyor

Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık dergisi; 29 Ağustos Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte mimarlar, iç mimarlar, yapı sektörü profesyonelleri, akademisyenler ve öğrenciler ile buluşarak sektördeki en güncel gelişmeleri aktarıyor.

 

Mimari ve yapı sektörünün nabzını tutan Milliyet Mimarlık dergisi, sekizinci sayısında da tasarım, mimarlık ve kent gündemine dair birçok güncel konuyu mercek altına alıyor.

 

Heyecan ile beklenen Milliyet Mimarlık dergisi yeni sayısında; 30 yıla yakın süredir Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık çatısı altında yürüttükleri her tipolojiden ve ölçekten projeyi kendi bağlamı içinde ele alarak o bağlama değer katacak yenilikçi mimari çözümlemeler üreten Kerem Erginoğlu ve Hasan Çalışlar ile röportaja yer veriliyor. Not Mimarlık tasarımı olan ve Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda yer alan “Bornova Yarı Olimpik Havuz” projesi yalnızca bölgeye değil, tüm kente hizmet edecek bir tesis olarak tüm detaylarıyla anlatılıyor. 

Derginin bu ayki dosya bölümünde farklı coğrafyalardan seçilen, farklı işlevlerde ve farklı çevresel yaklaşımlarla tasarlanıp inşa edilmiş, sürdürülebilir 6 proje bir araya getiriliyor. Dünyadan sayfalarında ise Hindistan'ın Rajasthan Diana Kellogg Architects tasarımı Rajkumari Ratnavati Kız Okulu ile ABD’nin Teksas eyaletinin Fort Worth kentinde Volkan Alkanoğlu tarafından tasarlanan, ahşap ile çelikten üretilmiş Drift Köprüsü’ne yer veriliyor.

 

29 Ağustos Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerden ücretsiz olarak ulaşılabilecek Milliyet Mimarlık dergisine, dijital platformlarda Dergilik ve Milliyet e-gazete uygulamalarından da erişilebilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com