Ana Sayfa Yaşam 3 Eylül 2021 196 Görüntüleme

Başkan Yıldızlar: Partimize Çamur Atmaya Kalkanlar Önce Aynaya Baksın”

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Siyasi ahlaksızlık aldı başını gidiyor. İYİ Parti ile terör örgütlerini yan yana getirmeye çalışmak akıl tutulmasıdır” dedi.

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, katıldığı televizyon programında İYİ Parti için "FETÖ’nün kurdurttuğu partidir" ifadesini kullanan AKP Meclis Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’a tepki göstererek, “Partimiz tarafından TBMM’ye verilen FETÖ'nün siyasi ayağının araştırılması önergesine hayır diyenlerin İYİ Partiyi hedef gösterme çabaları sonuçsuz kalacaktır. Halkımız da oynanan bu oyunları yakından takip ediyor. Çamur at izi kalsın dönemi bitti” şeklinde konuştu.
 
İYİ Parti’ye yönelik iftira atanların kendi geçmişlerine bakmaları gerektiğini dile getiren İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar şu şekilde konuştu; “Geçmişte kimlerin kimlerle kol kola gezdiğini milletimiz yaşayarak gördü. Kurulduğu günden beri milletimizin teveccühünü kazanarak her geçen gün oy potansiyelini arttıran İYİ Parti’ye yönelik ortaya atılacak en ahlaksızca söylem terör örgütü ile partimizin adını yan yana getirmektir. Genel Başkanımız ve tüm teşkilatlarımız terör örgütlerinin tamamına karşı en net duruşu sergilemektedir. Ülke genelinde tüm teşkilatlarımız AKP Meclis Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Kendisine şunu tavsiye ediyorum; Önce aynaya baksınlar sonra İYİ Parti ile terör örgütlerini yan yana getirmeye kalksınlar.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com