Ana Sayfa Magazin 3 Eylül 2021 282 Görüntüleme

Buket Aydın: “Dünyaya bir daha gelsem aynı işi yapardım”

Trendyol’un Instagram hesabı üzerinden yayınlanan “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Buket Aydın oldu. İlk parasını televizyonda stajyerken kazandığını belirten Aydın, değişik bir formatta uzun soluklu olmasını umduğu bir işe başlayacağını açıkladı.

Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu haber programı sunucusu Buket Aydın oldu. Aydın, kariyerine ve özel hayatına dair soruları yanıtladı.

En sevdiği projesinin Kanal D Ana Haber olduğundan bahseden Aydın, bunu ulaşamayacağı bir hayali olarak gördüğünü ve hayalini gerçekleştirerek iki sene sunduğunu dile getirdi. Aydın, şu an haftanın beş günü çalışmak istemediğini belirtirken yeni sezonda değişik formatta bir işe başlayacağını da açıkladı. Bir formatı tutturup uzun zaman devam etmesinin önemli olduğundan bahsederken, dünyaya bir daha gelse aynı işi yapacağını, bir de sesinin iyi olduğunu belirterek şarkı söylemek istediğini ifade etti.

Depresif ruh halinden sahilde yürüyüş yapınca ve köpeğiyle olunca çıktığını açıklayan Buket Aydın, en unutamadığı seyahatlerinin Londra olduğunu Türkiye haricinde yaşayacak olsa kesinlikle Londra olacağını söyledi. Gardrobunun en vazgeçilmez parçasının elbiseleri olduğunu belirtirken, sinirli bir insan olduğunu da dile getirdi.

“Yayın esnasında unuttuğum isimler oldu”

Kariyerinde başına gelen anısını da paylaşan Aydın şunları söyledi: “Kayahan'ın cenazesinde camide yayın yapmaya çalışıyorduk. Cenaze çok kalabalıktı. Tanınmış biri eşiyle geldi. Hanımefendiyi hatırlıyorum ama eşinin adını unuttum. Şey falan diyorum, rejiye söyleyemediğimi belli etmeye çalışıyorum fakat reji farkında değil.Eşi de diyemem çok ayıp olur. Birisi farkedip kulağıma eşinin adını söyledi. Çok zor durumdaydım, anladı da yardım etti sanırım”

“İlk paramı televizyon stajımda kazandım”

İlk parasını kazandığı zamanlara da değinen Aydın, “Ben kariyerime televizyonda stajyer olarak başladım. Seneler önce Kanal Türk ilk kurulduğunda stajyer aranıyordu. Hemen gittim. Kerimcan Kamal Kanal Türk genel yayın yönetmeniydi. Karlı bir günde sırılsıklam kanala gittim. Çok mahcup olmuştum. Bu karda gelen ne yapmaz diyerek yarın gel başla dedi. Çok küçük bir ücretle işe başlamıştım, çok mutlu olmuştum” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com