Ana Sayfa Yaşam 8 Eylül 2021 244 Görüntüleme

Başkan Güneç: “Ülkemiz, Gençlerimiz, Çocuklarımız için buradayız”

Gelecek Partisi Bolu İl Başkanlığı tarafından stant kurularak yapılan üye kazandırma faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Gelecek Partisi Bolu Kurucu İl Başkanı Özkan Güneç, 1-10 Eylül tarihleri arasında sürecek stant çalışmaları ve gündeme dair konuştu.
Başkan Güneç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış esnasında küçük çocukla olan diyaloğu için, “Aradaki fark bu. Bizler Gelecek Partisi neferleri olarak diyoruz ki Gençlerimiz, çocuklarımız bizim başımızın tacıdır” ifadelerini kullandı.
 
ARADA Kİ FARK BU!
Başkan Güneç açıklamasında: “Gelecek Partisi Bolu İl Başkanlığı olarak üyelik standımız devam etmektedir. Üye yapmaya, yüreklere dokunmaya, gönülleri fethetmeye, biz buradayız demeye devam ediyoruz. Ülkemiz, gençlerimiz, çocuklarımız için buradayız. Burada olmaya devam edeceğiz. Rabbimizin izniyle, milletimizin desteğiyle, demokrasi sayesinde başaracağız.  Aradaki fark bu. Bizler Gelecek Partisi neferleri olarak diyoruz ki gençlerimiz, çocuklarımız bizim başımızın tacıdır. Gençlerimiz ve çocuklarımız Ülkemizin ‘Gelecekleri’dir. Makamı mevkisi ne olursa olsun çocuklarımıza bu şekilde davranmak yanlıştır. Ayrıca Gelecek Partisi ülkemizin, çocuklarımızın, Gençlerimizin gelecekleri için kurulmuştur. Standımıza tüm gençlerimizi, vatandaşlarımızı bekliyoruz. Gelecek Türkiye’nin, Gelecek Bolu’nun…” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com