Ana Sayfa Magazin 16 Eylül 2021 277 Görüntüleme

Alia Beach açılışında ünlü DJ Black Coffee Antalya’yı sallayacak

Misafirlerine klasik tatil anlayışının çok ötesinde bir deneyim yaşatan Regnum Carya, yeniliklerle dolu bir sezona ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Regnum Carya yeni plajı Alia Beach’in açılışını 24 Eylül günü tüm misafirlerinin katılacağı muhteşem bir sunset partiyle gerçekleştiriyor. Regnum Carya’nın şık, zarif ve modern yüzünün harmanlandığı Alia Beach açılış partisinde dünyaca ünlü DJ Black Coffee’nin unutulmaz performansıyla sahne alacak.

 

 

Misafirlerini Akdeniz’in bohem havasıyla buluşturmaya hazırlanan Regnum Carya’nın yepyeni plajı Alia Beach, 24 Eylül Cuma günü ses getirecek bir sunset partiyle açılışını gerçekleştirecek.  Regnum Carya’da konaklayan tüm misafirlerin katılacağı muhteşem partide dünyaca ünlü DJ Black Coffee sahne alacak. 24 Eylül’de saat 19:00- 21:00 saatlerinde gerçekleşecek açılış partisinde yaptığı ‘Afropolitan House’ tarzı müzikle tüm dünyanın tanıdığı DJ Black Coffee, dj kabininde dinleyenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak. Dansın ve eğlencenin gece boyu süreceği Alia Beach açılış partisinde misafirler keyifli saatlerine müzik ve danslar eşlik edecek.

 

DJ Black Coffee efsanesi 24 Eylül’de Antalya’da!

 

Güney Afrika’da doğan ve asıl adı Nkosinathi Maphumulo olan dünyaca ünlü DJ Black Coffee, ilk çıkışını 2005 yılında Hugh Massekela'nın "Stimela" şarkısını yeniden yorumlayarak yaptı ve ardından muhteşem albümlerle devam ettiği müzik kariyerinde Soulistic Music plak şirketini kurarak prodüktörlük deneyimine de başlamış oldu.  Müziğe dair köklü bilgisi ve house ile soul, alternatif Afrika perküsyonları, organik tınılı elektronik sesler, caz elementleri ve vokalleri harmanlama konusundaki doğal yeteneği ile kısa sürede öne çıktı.

 

Geçtiğimiz yirmi yılda, DJ ve prodüktör Black Coffee, elektronik müziğin en önde gelen isimlerinden biri olarak yerini sağlamlaştırırken sınırları da yıkmaya devam etti. Alicia Keys'in bir parçasına yaptığı remixin ardından uluslararası süperstar Drake ile yaptığı işbirliğiyle de müzik piyasasında ses getirmeye devam etti. Aralarında Pharrell Williams, Diplo, RyX, Usher, David Guetta ve daha fazla ünlü ismin yer aldığı 6. stüdyo albümü “Subconsciously”yu piyasaya çıkardı. Sadece birkaç yıl içinde, Black Coffee dünyanın en çok turneye çıkan sanatçılarından biri haline geldi. Ibiza, Mikonos ve Las Vegas gibi dünya çapında popüler olan dans ve müzik noktalarını da barındıran, yılda 150’den fazla performans içeren yorucu ama etkileyici tur programıyla müzikseverlerle buluştu. 

 

Tüm geniş ve karmaşık tarihini en temelde davullarla yansıtan Afrika müziğinden etkilenen Güney Afrikalı sanatçının tarzında perküsyon öğeler dikkat çekiyor. Geleneksel etkilere sahip ayırt edici bir metropol techno olan bu tarz, bazıları tarafından “Afropolitan House” olarak adlandırılıyor. DJ Black Coffee başarılı performansını bu kez Regnum Carya sahnesinde sergilemeye hazırlanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com