Ana Sayfa Yaşam 18 Eylül 2021 283 Görüntüleme

Hasan Erçelebi’den, 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından 19 Eylül 1921 tarihinde, TBMM tarafından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal’ rütbesi ve ‘Gazi’ unvanının verilmiştir. 19 Eylül tarihi Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır” dedi.
 
DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemiz bugünlere, vatan için, millet için canını ve uzuvlarını gözünü kırpmadan veren feda edem kahraman gazi ve şehitlerimiz sayesinde dimdik ayakta durmaktadır. Gazi milletimiz, ülkesini korumaya, Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerini ve devamını sağlamak için kararlıdır.
Vatanımız; şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük özveri ile görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız bizlerin gurur kaynağıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm gazilerimizin 19 Eylül ‘Gaziler Günü’nü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan sevgisinin sembolleri olan şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com