Ana Sayfa Kültür & Sanat 24 Eylül 2021 303 Görüntüleme

Global Berberin Gezileri FunBox UHD Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde Ultra HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan yeni nesil belgesel kanalı FunBox UHD, doğa, gezi, sanat ve ekstrem maceraları her nüans ve detayı net bir şekilde görmek isteyen izleyiciler için ekranlara taşıyor.

Eylül ayının son haftasında, “Global Berber” ile birlikte dünyayı gezip, ilginç kentlerde berber dükkanlarına ve günlük hayatın çekim merkezlerine konuk olacağız.

Global Berber: Mudly’nin Hollanda’sı (The Global Barber: Mudly's Netherlands

25 Eylül Cumartesi, Saat 20:00

Global Berber, Hollanda ziyaretinde Rotterdam’da yer alan Mudly’nin Berber Dükkanı’nı ziyaret edip, ekiple birlikte çalıştıktan sonra Amsterdam’a, kentin kalbinde yer alan Rembrant Plain’e uzanıyor ve sonrasında biraz alışveriş yapıp, Endonezya Restoranı Indrapura’da kendine bir ziyafet çekiyor.

Global Berber: Fransa’da “Planète Rasoir’” (The Global Barber: Planète Rasoir – France)

29 Eylül Çarşamba, Saat 20:00

Paris’teki ilk durağı ‘Planète Rasoir’ berber dükkanı olan Global Berber, burada bir yandan ekiple birlikte çalışırken bir yandan da dükkanın sahibi ve ustura spesyalisti Frederic Cany ile sohbet ediyor. Tabi Paris’e gelmişken, Eyfel Kulesi ve diğer turistik noktaları gezmeyi de ihmal etmiyor.

Global Berber: Dapper House Berber Dükkanı, Michigan, ABD (The Global Barber: Dapper House Barber & Shop – Mıchıgan, USA)

30 Eylül Perşembe, Saat 19:00

Global Berber ile bu sefer, ABD’nin Michigan eyaletindeki Royal Oak’da, Dapper House Berber Dükkanında randevumuz var. Sunucu Cedric Small, burada günü bir yandan çalışıp, bir yandan da ekipteki diğer berberler ve dükkan sahibi Sean Klosky ile sohbet ederek geçirecek.

FunBox HD içeriklerine ayrıca, www.filmbox.com websitesi üzerinden bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.  

SPI International, FunBox HD’nin yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan keyifli filmlerin adresi FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com