Ana Sayfa Yaşam 27 Eylül 2021 230 Görüntüleme

Millet İttifakı Ankara İl Başkanları bir araya gelerek gündemi değerlendirdiler

 

CHP Ankara İl Başkanı Av. Ali Hikmet Akıllı, İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Av. Fatih Beyazıt ve DP Ankara İl Başkanı Selami Genel bir araya gelerek gündeme ilişkin konularda görüş alışverişinde bulundular.

Ankara’nın öncelikli sorunlarını tespit ederek çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunan il başkanları “yerel gibi gözüken bu sorunların aslında tüm ülkemizi etkileyen ulusal çapta bir sorunlar yumağı olduğunu” dile getirdiler. Bu sorunların kaynağının hükümet olduğunu vurgulayan Millet İttifakı Ankara İl Başkanları, “sorunu oluşturanların çözümü üretmelerini beklemek ülkeye zaman kaybına vesile olmaktadır, çözümün adresi tekdir, çözüm erken seçimdir. Bir an önce Millete müracaat edilmeli, erken seçim ile Türkiye’nin önü açılmalıdır” dediler.

Ülkede yaşanılan ekonomik krizin mutfağa yansımasının aile birliğini tehdit edecek boyuta geldiğine dikkat çekilerek, mevcut iktidar ortaklarının dar gelirli ailelerin huzurunu etkileyen bu sorunun çözüm için irade ortaya koyamadığını belirttiler.

Suriye, Afganistan, Afrika gibi sorunlu coğrafyalardan ülkemize kaçak yollardan gelen düzensiz ve kayıtsız sığınmacı sorununun Ankara için hala güncel ve öncelikli bir sorun olduğunu, çözüm adına yapılmaya çalışılanların aslında çözümsüzlüğü daha da kalıcı hale getirdiğini ve bu sorunun güvenlik boyutu kadar ekonomik boyutu da olduğunu vurguladılar.

Mogan Konuk Evi’nde yapılan bu toplantının çok verimli olduğunu belirten il başkanları düzenli olarak bir araya gelmeye devam edeceklerini belirttiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com