Ana Sayfa Yaşam 28 Eylül 2021 216 Görüntüleme

REHAU GROUP’a EcoVadis derecelendirme kuruluşundan altın ödül

REHAU Group; 2007 yılından itibaren şirketlerin sürdürülebilirlik performansını çevre, çalışma, insan hakları, etik ve sürdürülebilir satın alma kategorilerinde değerlendiren bağımsız derecelendirme kuruluşu EcoVadis tarafından altın ödüle layık görüldü. 

 

2007 yılından itibaren şirketlerin sürdürülebilirlik performansını çevre, çalışma, insan hakları, etik ve sürdürülebilir satın alma kategorilerinde değerlendiren bağımsız derecelendirme kuruluşu EcoVadis, REHAU Group’a ödül verdi. 

 

100 puan üzerinden toplam 71 puan alan REHAU Group, ilk kez altın statüsüne ulaştı ve tüm katılımcı şirketler arasında ilk 5 ve plastik işleme endüstrisinde ilk 1 arasında yer aldı.

21 sürdürülebilirlik kriteri ile uluslararası tedarik zincirlerine sahip şirketlerin faaliyetlerini sürdürülebilir uygulamalar alanında ölçülebilir ve karşılaştırılabilir kılan EcoVadis, böylece iş ortaklarına karşı güven ve şeffaflık sunuyor.

 

REHAU'da sürekli gelişim

REHAU Grubu’nun sürekli geliştiğini ve bu gelişim sonucunun son birkaç yılda EcoVadis derecelendirme puanlarına yansıdığını belirten REHAU Group Sürdürülebilirlik Başkanı Andreas Jenne, “Bu başarının hukuk, insan kaynakları, çevre ve enerji yönetimi ve sürdürülebilirlik gibi uzman departmanlardan birçok meslektaşın bir ekip çalışması sonucudur. Bununla gurur duyabiliriz, ancak rehavete kapılmak istemiyoruz” dedi.

EcoVadis, şirketlere kurumsal sorumluluk alanında bütünsel derecelendirmeler sağlar. Kurumsal Sosyal Sorumluluk, kısaca KSS, sürdürülebilir iş anlamında şirketlerin sosyal sorumluluğunu ifade ediyor. Büyük çok uluslu şirketler, küresel tedarik zincirlerinin sürdürülebilirliğini şeffaf hale getirmek ve geliştirmek için EcoVadis ile birlikte çalışıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com