Ana Sayfa Magazin 28 Eylül 2021 259 Görüntüleme

Ünlü televizyoncudan taşeron firmaya bombalı tehdit!

Patronkatim.com sitesinde yer alan iddialara göre, Uçankuş TV'nin sahibi Can Tanrıyar'ın Zekeriyaköy’de ev yaptırdığı taşeron firma sahibinin parasını ödemediği, üstelik de evine çilingirle girerek tehdit ettirdiği iddia edildi. Taşeron firmanın sahibi Recep Emir Kanturaoğlu'nun şikayetinin ardından Tanrıyar hakkında soruşturma başlatıldı da ileri sürüldü.
 

Sitede yer alan iddialara göre; Kanturaoğlu ifadesinde Can Tanrıyar’la 2014 yılına dayanan husumetlerinin bulunduğunu belirtti.  Olayların Tanrıyar’ın Zekeriyaköy’deki arazisinde inşaat yapılması için aralarında sözleşme imzalamalarıyla başladığını anlattı. Kanturaoğlu şikayet dilekçesinde şunları söyledi: “Kendisi ile görüşmemizde burayı satıp paramızı vereceğini söyledi. Hatta yaklaşık 7-8 ay önce bir sözleşme imzalayarak buraya karşılık bize 600 bin dolar civarında ödeme yapacağını söyledi. Ancak bu gerçekleşmedi. Gerekli adli süreçleri başlattık” dedi.

 

Taşeron firmaya bombalı tehdit

 

Kanturaoğlu parasını istediği Tanrıyar'ın telefonlarına çıkmadığını ve karısı aracılığıyla kendilerini tehdit ettirdiğini belirtti. Can Tanrıyar'ın karısı Tamar Tanrıyar'ın kendisini arayarak “İnşaaatına bomba koyup inşaatını yerle bir edeceğim. Senin 600 bin dolar paranı vermeyeceğim dedi” ifadelerini kullandı.

 

Evini yaptırdığı taşeron firmanın parasını ödemedi

 

Kanturaoğlu olayların yalnızca tehditle sınırlı kalmadığını Can Tanrıyar’ın gözdağı vermek için villasına da girdiğini açıkladı. İfadesinde “Benim kaldığım yere çilingir aracılığıyla girerek benim astığım satılık afişini sökmüş. Kardeşim de şantiyeye gittiğinde polis çağırmış. Benim bundan sonradan haberim oldu. Can Tanrıyar inşaata harcadığım 4 milyon TL’nin üzerine konmaya çalışmaktadır. Burada hakkımız olduğuna dair her türlü delilimiz mevcuttur.  Hakkımıza çökerek bizi dolandırmaya çalışıyorlar. Yüzde 50 sininin bize ait olduğunu bildirir Yargıtay kararı mevcuttur. Ben Can Tanrıyar ve eşi Tamar Tanrıyar’dan şikayetçiyim” diyerek suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com