Ana Sayfa Magazin 29 Eylül 2021 265 Görüntüleme

Aspendos’ta Hayko Cepkin Fırtınası Esti

Turkcell Platinum İstanbul Night Flight konserleri kapsamında, 28 Eylül Salı gecesi Aspendos Antik Tiyatrosu'nda sahne alan Hayko Cepkin, An Epic Symphony Full Akustik konseriyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonuyla düzenlenen “Turkcell Platinum İstanbul Night Flight” konserleri müzikseverleri dünya starlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

 

Avrupa’nın En İyi Etkinlik Organizasyonu Ödülü'ne sahip olan etkinliğin konserleri 26 Kasım’a kadar devam edecek. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, Aspendos Antik Tiyatro ve Volkswagen Arena’da gerçekleşen konserler serisinde müzikseverler dünyanın önde gelen sanatçılarının eserlerini Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda dinleme şansı buluyorlar.

Müzikseverler Müziğin Starlarıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Açılışı Star Wars Cinema Symphony’nin muhteşem performansıyla yapılan “Turkcell Platinum İstanbul Night Flight” konser serisinin Aspendos Antik Tiyatro durağında Hayko Cepkin, tamamen akustik An Epic Symphony konseriyle hayranlarını coşturdu. 

 

Events Across Turkey organizasyonuyla gerçekleşen bu eşsiz müzik resitali, 26 Kasım’a kadar An Epic Symphony & KARSU, An Epic Symphony & Manga, Best Of SoundTrackSymphony  & Okan Bayülgen, An Epic Symphony &HaykoCepkin ve An Epic Symphony & Gaye Su Akyol konserleri ile müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek.

Konserler Salgına Karşı Alınan Önlemlerle Veriliyor
Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19’a karşı uygulanan kontrollü normalleşme sürecinde belirtilen önlemler kapsamında konser öncesi ve sonrası mekânların dezenfekte edilmesi, etkinliğin maske takılarak takip edilmesi, oturma düzeninin sosyal mesafe kuralına uygun olarak yapılması gibi koşullar sağlanarak yapılan konserler, müzikseverlerin daha sağlıklı bir ortamda vakit geçirmesine olanak sağlıyor.

Konserler ve Tarihleri:
 02 Ekim 2021: An Epic Symphony & KARSU   

10 Ekim 2021: An Epic Symphony & Manga   

18 Ekim 2021: Best Of SoundTrackSymphony  & Okan Bayülgen

29 Ekim 2021: An Epic Symphony &HaykoCepkin

26 Kasım 2021: An Epic Symphony & Gaye Su Akyol

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com