Ana Sayfa Magazin 2 Ekim 2021 253 Görüntüleme

Duygu Özaslan, Le DÉFİLÉ podyumunda dünya starlarıyla bir arada

Paris Moda Haftası’nın resmi ortağı L'Oréal Paris, bu yıl 27 Eylül-4 Ekim tarihlerinde dördüncüsü düzenlenen açık hava defilesi “Le Défilé” ile kadınlara güç vermeyi sürdürüyor. Dünya çapındaki tüm kadınları destekleme misyonuna sahip L'Oréal Paris, 3 Ekim Pazar günü gerçekleşecek “Le Défilé”de sosyal medyanın çok takip edilen influencer’ı Duygu Özaslan’ı ağırlıyor. 

 

Paris Moda Haftası’nda güzellik ve moda dünyasını bir araya getirecek “Le Défilé L’Oréal Paris” için geri sayım başladı! Dünya çapında pek çok başarılı ve ünlü ismi birleştirecek açık hava defilesine Türkiye’den, sosyal medyanın çok takip edilen ismi Duygu Özaslan katılım gösterecek.  

“Le Défilé”, markanın ikonik sloganı “Çünkü Biz Buna Değeriz”in 50.yıl dönümünün kutlanacağı ve hareket özgürlüğünü, kendini ifade etmeyi, kadın olmayı kutlayan cesur yönü ile geçtiğimiz senelerden farklılaşıyor. Gösterinin teması; L'Oréal Paris'in dünya çapındaki tüm kadınları destekleme taahhüdüne odaklanıyor. Markanın kalbindeki bu değer, evrensel bir sorun haline gelen sokak tacizine karşı durmak için “StandUp – Sokak Tacizine Karşı Dur!” eğitim programıyla daha da somutlaşıyor. 

Olağanüstü bir sözcü grubunu birleştiren “Le Défilé L’Oréal Paris” podyumunda boy göstermeye hazırlanan Duygu ÖzaslanBu anlamlı defilede yer almak benim için çok gurur verici. Yıllardır takip ettiğim Paris Moda Haftası’na güzellik ve moda tutkumun yanında tüm kadınlar adına önemli bir sorumluluk üstlenerek katılıyorum. Katherine Langford, Helen Mirren, Camila Cabello ve Cindy Bruna gibi isimlerle aynı podyumu paylaşacak olmak çok heyecan verici.” dedi. 

“Le Défilé”, L’Oréal Paris’in sosyal medya kanalları aracılığıyla dünya çapında 30'dan fazla ülkede yayınlanacak. 

 

 

L’Oréal Paris Hakkında

L'Oréal Paris, bir güzellik markasından daha fazlasıdır; kadınlara güç veren bir markadır. L'Oréal Paris, öncü ürünleri ve hizmetleri aracılığıyla her kadına hayatlarının sorumluluğunu üstlenmeleri, kendilerine inanmaları, toplumda hak ettikleri yeri almaları ve değişimi gerçekleştirmeleri için güç veriyor. Markanın somutlaştırdığı şeyin merkezinde, ünlü bir Fransız je ne sais quoi, her kadına bir özdeğer duygusu aşılamak için güçlendirici bir özgüven vizyonu vardır. Markanın Fransız mirası, dünya çapında Paris'in mükemmelliğini yansıtan en göz alıcı etkinliklere katılımıyla dünya sahnesinde ifade ettiği bir vizyon olan DNA'sı için esastır. L'Oréal Paris'in formüllerinin üstün etkinliği denenmiş ve test edilmiştir. Ayrıca yalnızca görünür, kanıtlanmış sonuçlar sağlamakla kalmayıp aynı zamanda geleceği yenilemek için 110 yıllık uzmanlık üzerine inşa edilmiş çok sayıda veriyle desteklenmektedir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com