Ana Sayfa Yaşam 4 Ekim 2021 195 Görüntüleme

VakıfBank, Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaşacak

Son Misli.com Sultanlar Ligi ve Axa Sigorta Kupa Voley şampiyonu VakıfBank, Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda Eczacıbaşı Dynavit karşısına çıkıyor.  

 

3 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası ve 4 CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla 'Türkiye'nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı' olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, yeni sezonu kupayla açmak için sahaya çıkıyor.

 

Bu maçı sezonun ilk meydan okuması olarak görüyoruz

Spor Toto Şampiyonlar Kupası mücadelesine hazır olduklarını belirten VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Spor Toto Şampiyonlar Kupası, henüz sezon başında olduğu için tam manasıyla hazırlanma fırsatı bulamadığımız bir organizasyon oluyordu ve bu yüzden ana hedeflerimizden biri olarak görmüyorduk. Ancak takım bu yıl, daha uzun süre beraber çalışabildi. Bu yüzden bu maçı sezonun ilk meydan okuması olarak görüyoruz ve 2017’den bu yana kazanamadığımız kupayı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sezonu kupayla açmak istiyoruz

VakıfBank Spor Kulübü Kaptanı Melis Gürkaynak ise karşılaşmayla ilgili, “Sezona başladığımız için çok mutlu ve heyecanlıyız. Yeni gelen arkadaşlarımızla uyum sürecini en iyi şekilde atlatıp sezonu kupayla açmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sarı-siyahlılar, Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda 5 Ekim Salı, Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaşacak. Burhan Felek Spor Salonu’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com