Ana Sayfa Yaşam 5 Ekim 2021 192 Görüntüleme

Kripto para okuryazarlığı turnesi başladı!

Kripto para yatırımcılarını kripto para okuryazarlığı ve yatırımcı davranışları konularında geliştirmeyi amaçlayan Ali Perşembe ile Teknik Analiz ve Trading Konuşmaları etkinliğinin ilki Avantgarde Levent Otel’de gerçekleşti. Kripto para borsası ICRYPEX’in düzenlendiği eğitimde deneyimli ekonomist ve yazar Ali Perşembe yatırımcılarla buluştu. İstanbul’da başlayan Teknik Analiz ve Trading Konuşmaları etkinliği her ay farklı bir şehirde düzenlenecek.

Tüm Türkiye’yi kapsayacak olan Ali Perşembe ile Teknik Analiz ve Trading Konuşmaları etkinliğinin ilk ayağı İstanbul’da başladı. Ankara ve İzmir başta olmak üzere her ay farklı bir şehirde gerçekleştirilecek olan program kripto para yatırımcılarını teknik analiz, trading ve yatırımcı davranışları konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor.

İstanbul’da başlayan Ali Perşembe ile Teknik Analiz ve Trading Konuşmaları etkinliğine ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer ve ICRYPEX Hazine Uzmanı Gökçe Çalışan da eşlik etti. 150 kripto para yatırımcısının ve basın temsilcilerinin yer aldığı programda yatırımcıların piyasalarda dikkat etmesi gereken noktalara değinildi. 

Deneyimli analist, ekonomist ve yazar Ali Perşembe’nin konuşmacı olduğu etkinlikte kripto para yatırımcılarına farklı konularda bilgiler verildi. Teknik analiz, trading yönetimi, yatırımcı davranışı yönetimi ve kripto para sektörü üzerine konuşan Perşembe, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Türkiye’nin her bölgesinde eğitim gerçekleşecek

ICRYPEX organizasyonuyla her ay farklı bir şehirde gerçekleşecek olan kripto para okuryazarlığı turnesi Ali Perşembe başta olmak üzere ICRYPEX yöneticilerini de ağırlayacak. Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Konya ve Diyarbakır olmak üzere yedi şehrin belirlendiği turneye yeni şehirler de dahil edilecek.

‘‘Finansal okuryazarlığı önemsiyoruz’’

Türkiye’nin her bölgesinde gerçekleşecek eğitim programıyla ilgili konuşan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, “Ülkemizde kripto para ve finansal okuryazarlık noktasında maalesef eksiklikler var. Global anlamda ekonomi bilgisine sahip deneyimli isimlerin kripto para yatırımcılarıyla bir araya gelmesinin büyük önem arz ettiği düşünüyoruz. Doğru analiz ve trade yöntemleri tek başına yeterli olmuyor. Bu noktada, yatırımcı davranışı ve yatırımcı psikolojisini anlamak ve buna uygun işlem yapmak başarılı portföy yönetimi için hayati önem taşıyor. ICRYPEX olarak bizler bu noktada kripto para okuryazarlığını önemsiyoruz. Ülkemizin en deneyimli ekonomi uzmanlarından Ali Perşembe ile bu eğitim turnesini Türkiye’nin her bölgesine götürecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu eğitimlerin ve Ali Perşembe’nin deneyimlerinin piyasada bilinçli yatırımcılar doğuracağına inanıyoruz” dedi.

Programın tüm ayaklarında yatırımcılarla bir araya gelecek olan ekonomist ve yazar Ali Perşembe, ”ICRYPEX diğer tüm kripto para borsalarından farklı bir konumda yer alıyor. Bu yüzden onlarla çalışacak olmaktan çok memnunum. Maalesef Türkiye’de kripto para okuryazarlığı anlamında ciddi bir bilgi kirliliği ve eksikliği var. ICRYPEX’in bu konuda attığı bu somut adım sektöre büyük yarar getirecektir. Şu an önümüzdeki takvimde yedi şehir var ve her ay farklı bir şehirde olacağız. Kripto para okuryazarlığı, teknik analiz ve yatırımcı davranışları konularında yeni bilgiler edinmek isteyen tüm yatırımcıları bu eğitimlere bekliyoruz.” dedi.

Türkiye’nin en tanınmış ekonomist ve yazarlarından Ali Perşembe, eğitimin gerçekleşeceği tüm şehirlerde kripto para yatırımcılarıyla buluşacak. Programın kripto para yatırımcılarına teknik analiz, trading ve yatırımcı davranışları noktasında katkı sağlaması amaçlanıyor. Program detayları ICRYPEX sosyal medya hesaplarında paylaşılıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com