Ana Sayfa Kültür & Sanat 21 Ekim 2021 267 Görüntüleme

Amy Winehouse’un Son Günleri Bilkent Sahne Ast’ta

2 Ekim’de, 2021 – 2022 sezonunu Bilkent Sahne AST’ta açan Ankara Sanat Tiyatrosu, Ekim ayı boyunca sanatseverlerle birbirinden özel tiyatro oyunlarını buluşturmaya devam ediyor.

2 Ekim’de 2021 – 2022 sezonu için perdelerini yeniden açan Bilkent Sahne AST, birbirinden özel tiyatro eserlerini ve yepyeni oyunları sanatseverler ile buluşturmaya devam ediyor. İstanbul’dan konuk Tiyatro Keyfi, 23 Ekim’de “Bana Amy De – AMY WINEHOUSE’’ oyunu ile dünyaca ünlü şarkıcının hayatının son üç gününü perdeye aktaracak.

Ödüllü sanatçıyı ödüllü oyuncular canlandıracak

Genç yaşta dramatik bir şekilde hayata gözlerini yuman Amy Winehouse’un son 3 günü, yakın çevresinin duyarsızlığı ve onu ölüme götüren olaylar serisi; çağdaş dans ve canlı jazzrock müzik eşliğinde özgün bir yorumla sahnede olacak.

Bu oyundaki rolleriyle Yeni Tiyatro Ödülleri’nde “En İyi Kadın Müzikal Oyuncusu”, Lob’n Turkey’de ise “Yılın En İyi Müzikal Oyuncusu” ödülünü alan Ceylan Yılmaz ile “Yılın En İyi Erkek Müzikal Oyuncusu” ödülünü alan Savaş Alp Başar, Alkış Peker ve Zenep yaylıcıoğlu’nun rol aldığı eseri Kosta Kortidis yazdı, Kemal Başar yönetti. Müzikal oyun 23 Ekim’de tiyatro severleri bekliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com