Ana Sayfa Magazin 28 Ekim 2021 281 Görüntüleme

Türkiye’nin Trendyol’u Türkiye’nin Megastar’ıyla bir arada

Megastar Tarkan’ın yer aldığı Trendyol’un yeni reklam filmi dün akşam yayınlandı. Filmde kendisini Tarkan’ın “Gül Döktüm Yollarına” şarkısının enerjisine kaptıran Trendyol kuryesine, teslimat yapmak için gittiği evlerden birinde sürpriz bir şekilde karşısına çıkan Tarkan eşlik ediyor.

Trendyol, Megastar Tarkan’la uzun soluklu bir iş birlikteliğine imza attığını kısa süre önce açıklamıştı. Anlaşmanın ardından Almanya’dan Türkiye’ye gelen Megastar, ayağının tozuyla Trendyol için kamera karşısına geçti. Eğlenceli görüntülerin ortaya çıktığı reklam filmi dün akşam yayına girdi.

Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin en sevilen e-ticaret markası seçilen Trendyol’un yeni reklam filminde, bir Trendyol kuryesinin hikayesine yer veriliyor. Kuryenin sipariş teslimatına giderken Tarkan’ın “Gül Döktüm Yollarına” şarkısına kendini kaptırması eğlenceli bir şekilde ekranlara yansıyor. Filmin sonunda ise kuryenin teslimat yapacağı kapıyı açan Tarkan, “Gel beraber mesut olalım” sözleriyle Trendyol kuryesinin şarkısına eşlik ederek, kuryeye unutamayacağı bir sürpriz yapıyor. Megastar’lı reklam filmi “Türkiye’nin Trendyol’u Türkiye’nin kalbinde” mesajıyla sona eriyor.

Tarkan, Trendyol iş birliği ile ilgili şunları söylemişti:

‘’Trendyol yakından takip ettiğim ve sevdiğim bir marka. Aynı zamanda Türkiye’nin en sevilen ve kendi sektörünün en başarılı markası. Bu topraklardan doğan ve kısa sürede yurt dışına uzanan heyecan verici bir başarı öyküsü var. Büyürken ülkesine faydalı olmaya çalışırken, sosyal duyarlılıkları yüksek bir marka olmasını da ayrıca önemsiyor ve takdir ediyorum. Kadınların toplumdaki yerinin güçlendirilmesinden sanata, ülkemizde her alanda pozitif bir etki yaratıyor. Yolumuz bu noktalarda birbiriyle kesiştiği için heyecanlıyım. Çünkü biliyorum ki bu iş birliğiyle tüm Türkiye’nin kalbine dokunacağız.” 

Havas İstanbul imzalı filmin yönetmen koltuğunda Depo Film’den Serdar Dönmez oturuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com