Ana Sayfa Magazin 9 Kasım 2021 234 Görüntüleme

Caner Özyurtlu; “İlk mahkeme deneyimim kira yüzünden oldu.”

Sevilen oyuncular Meriç Aral ve Efe Tunçer’in terapi günleri sonrası sohbetlerinden ilhamla yapmaya başladıkları ve adını film noir’a duydukları sevgiden alan podcast serisi “Teras Noir”ın Zorlu PSM YouTube kanalındaki programına bu hafta oyuncu, yapımcı ve yönetmen Caner Özyurtlu konuk oldu. Caner Özyurtlu’nun instagram gönderilerine yazdığı captionlarda; yasaklı kelimelere, anılarından utanç gibi kavramlara kadar pek çok konunun masaya yatırıldığı programda kahkaha bir an bile eksik olmadı.

 

Her hafta sürpriz bir ismin konuk olduğu Zorlu PSM YouTube kanalının yeni dijital serisi “Teras Noir”da, popüler kültürden arkadaşlıklara ve en saçma kişisel deneyimlerine kadar akıllarına o an ne gelirse konuşan Meriç Aral ve Efe Tunçer’in bu haftaki konuğu hem oyuncu olarak hem de yapımcı ve yönetmen kimliğiyle imza attığı işlerle sevilen Caner Özyurtlu oldu.

 

İlk mahkeme deneyimimde çok heyecanlanmıştım.”

 

Program masasında yer alan mahkeme dosyalarına gözü takılan Özyurtlu, ilk mahkeme deneyiminin kira sebebiyle olduğunu şu sözlerler anlatıyor; “Kiraya yeni çıkmıştık, ikinci kirayı da ödemeyi atlamışız. 3 gün içinde mahkeme kağıdı kapımıza gelmişti. İlk deneyimimdi ve çok heyecanlanmıştım. Oraya gittiğimde fark ettim ki, hiçbir şey söylemeden sadece 10 saniye hâkim karşısına çıkıp indim. Hakim bile “mahkemeyi böyle şeylerle oyalamayın kardeşim” dedi bize.” 

 

Yönetmenliği kadar oyuncu tarafıyla da tanınan Özyurtlu, “Sınav” filminin çekimleri sırasında dünyaca ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme’ın o zamanlar haberlere yansımayan bir anısını, “Jean-Claude Van Damme “Sınav” filminin çekimleri için İstanbul’a geldiğinde o zamanlar dönemin popüler gece kulüplerinden birinde dans eden bir dansçının bacağına dokunması üzerine mekanda kavga çıktı ve kendisini kulüpten attılar.” sözleriyle anlattı.

 

 

 

‘’Cem Yılmaz ve Tolga Çevik’i dilimden düşüremiyorum.’’

 

Programda masaya yatırılan “çok ünlü insanlara saygı duyulmalı mı?” konusuyla ilgili fikirlerini de samimiyetle anlatan Özyurtlu konuyu Cem Yılmaz’a getirerek; “Ben Cem Yılmaz ve Tolga Çevik’i nedense bir türlü dilimden düşüremiyorum.   Gençken de sürekli para biriktirip Cem Yılmaz’ın şovlarına giderdim. Ünlü olduğu için işinde çok iyi olduğu ve işinin öncüsü olduğu için Cem Yılmaz’a saygı duyuyorum.”

 

 

Her hafta Pazartesi Zorlu PSM YouTube kanalından izlenen “Teras Noir”ın Caner Özyurtlu’nun konuk olduğu bölümünün tamamı için;

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com