Ana Sayfa Magazin 19 Kasım 2021 210 Görüntüleme

“Çocukken Hintli dansçılardan çingene tiplemelerine kadar birçok karaktere bürünerek anneme şakalar yapardım”

Her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile dikkat çeken Zorlu PSM’nin sevilen Youtube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu ünlü yıldız Elçin Sangu oldu. 

 

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu olan ünlü oyuncu Elçin Sangu, samimi itirafları ve eğlenceli tavrıyla geceye damga vurdu.

 

İzmir doğumlu Çerkes oyuncu Elçin Sangu, henüz çocukken Hintli dansçılardan çingene tiplemelerine kadar birçok karaktere bürünerek annesine şakalar yaptığını samimi bir dille anlattı. Karatecilikten ressamlığa kadar birçok hayali bulunan oyuncu, en büyük hayallerinden olan Opera sanatını icra edebilmek içinse Mersin Üniversitesi'nde Opera bölümünde okuduğunu belirtti. Başarılı oyuncu, Opera mezunu olarak iki yıl kadar işsiz kalınca daha önü açık bir gelecek için tiyatroya başladıktan sonra hayatının, İzmir’den Öyle Bir Geçer Zamanki dizisine adım attığı gün nasıl değiştiğini oldukça eğlenceli anılarıyla anlattı. 

 

 “Ben genelde birini stalklamıyorum.’’

 

Programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim tarafından kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren güzel oyuncu, “dobra olayım derken fazla ileriye gittiğin oldu mu?” sorusuna verdiği “Keşke bir kere yapmış olsam da bir anıymış gibi anlatabilsem.” Cevabının ardından yöneltilen “bir arkadaşının da içinde olduğu bir işi beğenmediğini söylüyor musun?” sorusuna ise “İşte böyle anlarda ah o dobralık nerede be kızım diyorum kendime hep” cevabıyla stüdyodaki herkesi kahkahalara boğdu. Gittikçe samimi anlara sürüklenen stüdyoda, İbrahim Selim’in “Olmayacak birini stalklarken yanlışlıka like’layıp ardından like’ı geri çektin mi?” sorusuna ise “Ben genelde birini stalklamıyorum. Böyle fake bir hesabım da yok. Zaten sayfamı da kendim yönetiyorum herkes ilallah etti” yanıtıyla kahkahaları kopardı. 

 

Programın beğeni toplayan “O mu, Bu mu?” bölümünde ise Elçin Sangu’ya “birlikte fal baktırmaya gideceği isimler” önerilirken hem meslektaşları hem de Hollywood yıldızları arasında oldukça çetrefilli ve kıyasa dayalı tercihler yaptırılıyor. Justin Timberlake’den Yasemin Allen’a Robert Downey JR.’dan Ceren Moray’a kadar onlarca farklı ismin peşpeşe sorulduğu “O mu, Bu mu?” bölümünde yaşanan komik anlar ile Elçin Sangu’nun samimi davranışları eğlenceyi doruklara çıkıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com