“Dizilerde hep en sevilen karakterlerin yerine giriyorum”
Serkan ve Gökhan Duman IF Wedding Fashion'da ayakta alkışlandı
24.11.2021 - Çarşamba 14:00
Modanın kalbinin attığı İzmir'de düzenlenen İF Wedding Fashion Show'da Türkiye'nin önde gelen modacıları ve markaları gelinlik, damatlık ve abiye modellerini görücüye çıkarırken organizasyonun koreografilerini üstlenen Serkan ve Gökhan Duman çıkardıkları işle alkış aldı.
Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Tülin Şahin ve Şevval Şahin gibi isimlerin podyuma çıktığı Burcu Esmersoy'un da sunuculuk yaptığı defilelerin sahne şovlarını tasarlayan Duman kardeşler organizasyonu takip eden herkesin takdirini topladı.
50 kişilik ekibiyle bir ayı aşkın süredir bu organizasyon için çalışan Serkan ve Gökhan Duman, "Büyük emek verdiğimiz organizasyonun yakaladığı başarı ve topladığı takdir döktüğümüz terin karşılığını aldığımızı gösteriyor. Dijital defilelerle sönük geçen moda haftalarından sonra bu organizasyon sektör için de nefes oldu" dedi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Osmangazi Belediyesi ve BAL-GÖÇ’ten Atatürk’e Vefa Dolu Anma
Podoloji Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencilerinden Dünya Diyabet Günü’nde Tarama Seferberliği
Anne Şehir'de dopdolu, rengârenk bir ara tatil
İzmirli gençler hem eğlenecek hem yarışacak
Serinyol’un yeni buluşma noktası Mysterious Cafe
Kahramankazan Belediyesi İstihdama Katkı Sağlıyor
‘İnanç Sıçrayışları, Yazgı Yığınları’ sergisi 18. İstanbul Bienali Paralel Etkinlikleri kapsamında devam ediyor
Oyuncaklar Geri Döndü: Bu Kez Teknolojiyle Buluşuyorlar
SİA’da “Selçuklu Şehirleri Keşif Programı” İlgi Gördü
İstanbul’un Güvenilir ve Modern Alışveriş Noktası: erotikshop.com.tr