Ana Sayfa Magazin 25 Kasım 2021 218 Görüntüleme

“Birinin birine saygısızlık yaptığını gördüğümde sinirim bozulur.”

Her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile dikkat çeken Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu yetenekli oyuncu Hazal Kaya oldu.

 

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu olan yetenekli oyuncu Hazal Kaya, ilginç anıları ve şakalarıyla geceye damga vurdu.

Hazal Kaya, Gaziantep doğumlu olduğunu söyleyerek programa başlayan İbrahim Selim’e “Benim sakladığım bir gerçek var… Ben Konya doğumluyum. Dedem Konya’da Cumhuriyet Savcısı iken annem ve babam da tıfıl avukatlar olarak dedemin yanında staj yapmaya ve genç yaşta anne baba olmaya karar veriyorlar. Ben de Konya’da doğup İstanbul’a geliyorum. Annemle babam ben küçükken boşandılar ve ben annemle büyüdüm. Annemin de tüm ailesi Gaziantepli ve Antep kültürünü sürdürmeye meraklı insanlar. Dolayısıyla ben Antep kültürü ile büyüdüğüm için Antepliyim derim. Yani Konya ile bir alakam yok. Ama etli ekmeği çok güzel yerim.” cevabıyla programa eğlenceli bir açılış yaptı. 

Eşi Ali Atay’la oyunculuk camiasından insanları yer yer çekiştirdiklerini ifade eden Hazal Kaya “Ali de bu konuda çok tatlı, o kadar çok yargılamayı sevmiyoruz. Tam gömüyoruz konuşuyoruz, ama o da çok zor bir dönemindeydi deyip bir sonuca varmıyoruz.” diyerek samimi ve eğlenceli itirafta bulundu.

‘’Enerjisine güvendiğim ne varsa yastığımın altına koyarım’’

İbrahim Selim ile yaptığı samimi sohbette birini gözünde bitirecek şeyin saygısızlık olduğunu ifade eden oyuncu “Birinin birine saygısızlık yaptığını gördüğümde çok sinirim bozulur.” açıklamasında bulundu.

Çok fazla takıntısı olduğunu söyleyen Hazal Kaya “Mesela Ali ile markete gittiğimizde her zaman arabamızı nereye park ediyorsak hep oraya park ederiz. Eğer o park yeri doluysa çok fazla sinirimiz bozulur.”  Çok fazla batıl inancı olduğunu da belirten Hazal Kaya sirkeyle yıkandığına dair çıkan haberlerle ilgili “Elbette haberlerde çıktığı gibi sirke ile yıkanmıyorum. Ama bazı enerjisine güvendiğim, uykuya iyi gelen taş maş ne varsa alır, yastığımın altına koyarım.” açıklamasını yaptı.

‘’Ben biraz kocam köylüyüm.’’

Programın beğeni toplayan “O mu, Bu mu?” bölümünde ise Hazal Kaya’ya birlikte Afrika’ya gideceği isimler önerilirken hem meslektaşları hem de Hollywood yıldızları arasında oldukça eğlenceli ve zor tercihler yaptırıldı. Songül Öden’den Ricky Martin’e, Dave Chappelle’den Enis Arıkan’a kadar onlarca isim soruldu. Her birini seçerken oldukça titiz davranan oyuncu yaptığı samimi yorumlarla da kırdı geçirdi. En son Dave Chappelle ile eşi Ali Atay arasında seçim yapması istenen oyuncu Ali Atay’ı seçti. Kaya, “Ben biraz kocam köylüyüm. Her gün ona olan sevgim başka bir boyuta varıyor. Ali çok utanıyor ona olan sevgimden başkasına söz ettiğimde ama bir kez daha söylüyorum, onu çok seviyorum” açıklamasıyla “O mu, Bu mu?” bölümünü eğlenceli bir biçimde sonlandırdı. 

 

Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri 

 

Etkinliğe giriş aşı kartı veya PCR testi ile olacak 

Etkinliğe katılım için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunuyor. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile etkinliğe girebilecekler. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecek. Etkinliklere katılmayı sabırsızlıkla bekleyen tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde ateş ölçümü, fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde 100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com