Ana Sayfa Yaşam 25 Kasım 2021 183 Görüntüleme

Kocaman Emekli Öğretmenleri Misafir Etti

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kartepe’de hizmet ederken emekli olan öğretmenleri ağırladı.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, emekli öğretmenler ve davetliler katıldı.

 

KOCAMAN’A AHDE VEFA TEŞEKKÜRÜ

Programda konuşan Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, konuşmasına Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’a teşekkür ederek başlayarak “Vefa çok önemlidir. Öğretmenlerimizin her zaman hatırlanması çok güzel. Kelimelere sığdırılamayacak bir meslek icra ettiniz” dedi.

 

ÇOCUKLARA, GENÇLERE ADANMIŞ BİR ÖMÜR

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bir ömrü gençlere hizmet ederek geçiriyorsunuz. Emekli olmak onur, diğer tarafta hüzündür. Bizim öğretmenlerimiz yarı anne yarı baba durumundadır. Bizlerin üzerinde çok hakları vardır. Öğretmenlerimizin kıymetini anne-baba olduğumuzda daha iyi anlıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

GURUR VE ÖZVERİYLE

Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ise “Öğretmenlerimizin hayatımızda birçok önemli kararı almamızda etkisi vardır. Sizlerin emekleri kelimelerle anlatılamaz. Ülkemizin ilçemizin gelişmesi sizlerin eğitimi ile hayata atılan gençlerimiz sayesinde olacaktır. Ne desek ne söylesek haklarınız ödenmez” ifadelerini kullandı. Duygu ve düşüncelerini paylaşan emekli öğretmenler, “Böyle özel bir günde hatırlanmak ve bir arada olabilmek, herika bir duygu. Gururla çalıştık, özveriyle çalıştık. Bugün sizlerle geride bıraktığımız anılarımızı yad etmek büyük mutluluk. Gençlerimiz sizlere emanet. Teşekkür ediyoruz” dediler. Program sonunda emekli olan öğretmenlere günün anısına fincan takımı hediye edildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com