Ana Sayfa Yaşam 1 Aralık 2021 169 Görüntüleme

BitMEX En Fazla Kazanç Getiren Kripto “Earn” Ürününü Piyasaya Sürüyor

Küresel kripto para işlem platformu BitMEX, BitMEX EARN’ü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Faiz getiren BitMEX EARN, tüm Earn ürünleri arasında en yüksek APR sunan ürün olma özelliğini taşıyor.

Ürün, paralarını belli bir süreliğine yatıran kullanıcılarını 14 ile 100 arasında değişen APR’de faiz ödemesiyle ödüllendiriyor. BitMEX EARN, türünün 100 sigorta fonuyla desteklenen piyasadaki tek örneği olarak öne çıkıyor. BitMEX EARN’de tüm ödemeler sektördeki en büyük fonlardan biri olan BitMEX sigorta fonunun garantisi altında.

BitMEX Earn’de kullanılabilen ilk kripto para Tether (USDT ERC-20) olacak. Ürüne 7 Aralık 2021’den önce üye olan BitMEX müşterileri, ilk üyelere özel olarak sunulan kampanya kapsamında Tether’de kullanıcı başına 1,000 USDT’ye kadar olan mevduatları için 100’e, kullanıcı başına 100,000 USDT’ye kadar olan mevduatları için ise 14’e varan yıllık faiz oranlarından faydalanabilecek. BitMEX EARN hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayın.

BitMEX CEO’su Alexander Höptner şunları kaydetti: “BitMEX EARN, herkesin kolayca çift basamaklı ve TrandFi ürünleriyle elde edeceğinizden çok daha yüksek getiriler elde etmesine olanak sağlıyor. Bizim EARN ürünlerimizin APR’si, benzer ürünlerinin APR’leri ulaşılması güç staking koşullarına bağlı olan diğer kripto para platformlarından çok daha yüksek. Ayrıca, abonelik sürecimizi de kolaylaştırdık ve ürünümüzü sadece profesyonellere değil, her kesime hitap eden bir ürün haline getirdik.”

BitMEX EARN, BitMEX’in “Beyond Derivatives” (türevlerin ötesinde) stratejisi olarak bilinen iddialı yenilikleri kapsamında piyasaya sürüldü. BitMEX, 2020’de hayata geçirdiği titiz kimlik doğrulama ve uyumluluk programının ardından portföyüne beş yeni küresel faaliyet alanı (Spot, Aracılık, Custody, Bilgi Ürünleri ve Akademi) ekleyecek. BitMEX Ocak 2021’de kimlik doğrulama programının tamamlandığını duyurmuş, aktif kullanıcı tabanının tamamının kimliğini doğrulayan en büyük kripto türevleri borsalarından biri haline gelmişti. BitMEX EARN, şirketin Kasım 2021’de marjin ve sürekli swap’larla ödemede USDT’nin kullanımını hayata geçirmesinin ardından ilk yeni ürünü olma özelliğini taşıyor.

BitMEX EARN 1 Aralık 2021’de açılıyor. İlk iki ürüne 7 Aralık 2021’e kadar üye olunabilecek. Üye olmak ya da daha fazla bilgi edinmek için BitMEX EARN’ün websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com