Ana Sayfa Magazin 21 Aralık 2021 222 Görüntüleme

Yılbaşında Hem Termal Keyfi Hem Aslı Hünel İle Müzik Ziyafeti Yaşayın

Afyon’un tarihi kültüründen gelen izleri lüks ve konforla birleştiren NG Afyon, yılbaşına özel hazırladığı program ile misafirlerine müzik ziyafeti sunuyor. Muhteşem performansıyla Aslı Hünel’in sahne alacağı programla misafirlerine eğlenceyi yaşatacak olan NG Afyon, yeni yılı iyilik, yenilik ve tazelik ile karşılamak isteyenler için de birçok seçenek sunuyor. Masaj ve spa uygulamalarından Deluxe odalarda termal keyfine kadar ayrıcalıklı hizmetleriyle konuklarına lüks termal wellness deneyimi yaşatan NG Afyon, yeni yıla sağlıklı ve keyifli bir başlangıç yapmak isteyen konuklarını bekliyor.

 Afyon’un tarihi ve kültürel dokusuyla iç içe, şifa ve lezzeti lüks ile harmanlayan NG Afyon, yılbaşı için çok özel bir program hazırladı. Yılbaşı gecesi Aslı Hünel’in muhteşem performansıyla yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşayan misafirler, NG Afyon’un şifayı lüksle harmanladığı konseptiyle yeni yıla huzurlu bir başlangıç da yapacak. Afyon’un şifalı suyunu, en doğal ve sağlıklı haliyle sunan NG Afyon, deluxe odalarında konforu yaşatırken uzman terapistler tarafından uygulanan, farklı spa kültürlerine ait masaj terapileri ile yenilenme fırsatı da sunuyor.

Lezzet ve eğlence dolu bir yeni yıl tatili 

Tüm yeni yıl aktivitelerini misafirlerini gönül rahatlığıyla ağırlamak adına hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlayan NG Afyon, usta şeflerin hazırladığı yeni yıl yemeği ile misafirlerini eşsiz lezzetlerle buluşturacak. “İyi Hisset” mottosuyla termal turizmde örnek gösterilen bir hizmet sunan otel, yeni yılda da misafirlerini şehrin gürültü ve kalabalığından uzak ailecek eşsiz bir deneyim yaşamaya davet ediyor.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com