Salomon Türkiye atleti Aykut Çelikbaş, Barcelona 24 Saat Koşusu'nda üçüncü oldu ve ülkemizi başarıyla temsil etti
Kiğılı, Romanya Milli Futbol Takımı’nın moda sponsoru oldu
22.12.2021 - Çarşamba 12:40
Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, Galatasaraylı futbolcular Olimpiu Moruţan ve Alexandru Cicâldău’nun da yer aldığı Romanya Milli Futbol Takımı’nın moda sponsorluğu için anlaşma imzaladı.
Yıllardır sporun ve sporcunun gelişmesini destekleyerek sektörde örnek bir duruş sergileyen Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, bir dönem dünya futboluna damga vuran; Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popuscu gibi dünyaca ünlü futbolcular yetiştiren Romanya Milli Futbol Takımı’nın moda sponsorluğu için anlaşma imzaladı.
Romanya Futbol Federasyonu’nda düzenlenen imza törenine, Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Răzvan Burleanu, Türkiye Romanya Büyükelçisi Fusün Aramaz, Türkiye Romanya Ticaret Ateşesi Sude Gürcan ve Romanya Türk İş Adamları Derneği Başkanı Güven Güngör ve Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem katıldı. Romanya Milli Futbol Takımı’nın moda sponsoru olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Suerdem, “Türkiye’nin en önemli erkek giyim markası olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Kiğılı markasının gücünü yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da sürdürmek için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“Futbol, farklı kültürleri buluşturan birleştirici bir güce sahip”
Saha içinde örnek duruş sergileyen futbolcuların ve kulüplerin saha dışında da güçlü bir duruşa sahip olmaları için Kiğılı olarak sponsorluklara önem verdiklerini vurgulayan Suerdem şunları söyledi: “Futbol, tüm dünyada en çok ilgi gören ve izlenen spor dalı olmasının yanı sıra farklı ülkelerden farklı kültürleri buluşturan birleştirici bir güce sahip. Biz de yıllardır sporun ve sporcunun gelişmesi için elimizden gelenin fazlasını yaparken aynı zamanda bunu bir sosyal sorumluluk görevi olarak görüyoruz. Yalnızca ülkemizde değil global alanda da çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu sezon başında İtalya Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fortitudo Bologna takımına sponsor olduk ve bundan böyle Fortitudo Bologna maçlarına Kiğılı Fortitudo formalarıyla çıkacak. Bir Türk markasının yurt dışında ilk kez böyle bir sponsorluğa imza atmış olması ülkemiz ve bizim için büyük gurur. İş birliğimizin hayırlı olmasını ve Romanya Milli Futbol Takımı’na bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”
Yurt içinde 67 ilde 215 mağaza, yurt dışında 51 ülkede 54 mağaza ve 83 satış noktası ile toplamda 137 noktada bulunan Kiğılı, yurt dışındaki büyümesini, spor yatırımlarıyla destekleyerek hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Gazeteci Korcan Karar’ın “Anıtkabir” sergisi İzmir’de açıldı
Ara tatil için adres Ormanya ve Kuzuyayla
Kocaer Çelik Zorlu Piyasa Şartlarına Rağmen Güçlü İhracat Performansıyla Satış Hacmini %23 artırdı.
Kün Restoran’da yıldızlar buluşması
Burhaniye'de Ata'ya Özel Anma Programı Gerçekleşti
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Vefatının 87. Yılında KTO Karatay Üniversitesi’nde Anıldı
Vakıf Faktoring A.Ş. 12-13-14 Kasım Tarihlerinde Halka Arz Oluyor
Başkan Çerçioğlu, Ata Tohumlarından Üretilen Fideleri Karacasu'da Vatandaşlarla Buluşturdu
Alışveriş bağımlılığını bilinçli farkındalıkla yenmek mümkün!
Keçiörenli Çocuklar Atatürk’ü Sevgi ve Saygıyla Andı