Ana Sayfa Yaşam 29 Aralık 2021 184 Görüntüleme

Yeni Yıl Hediyen “Bir İyilik Olsun”

 GittiGidiyor, bu sene yılbaşı alışverişinde sevdiklerine hediye alırken, sivil toplam kuruluşlarına da destek olmak isteyen kullanıcılarına “Bir İyilik Olsun” sayfasından yapacakları her 80 TL ve üzeri alışverişinde 20 TL değerinde indirim sunuyor.

 

Türkiye’nin ilk online pazaryeri GittiGidiyor, yeni yılı iyilik yaparak karşılamak isteyenleri Bir İyilik Olsun’da buluşturuyor. Sivil toplum kuruluşların mağazalardaki ürünlerinin daha fazla insana ulaşmasını sağlayarak kuruluşlara destek olmayı amaçlayan GittiGidiyor, yılbaşı döneminde “Bir İyilik Olsun” sayfasındaki STK mağazalarından yapılacak alışverişlerde 80 TL ve üzerine 20 TL indirim sağlıyor.

 

GittiGidiyor’un hiçbir kâr amacı gütmeden, Açık Açık Platformu ile sosyal fayda sağlamak amacıyla hayata geçirdiği “Bir İyilik Olsun” projesinde toplam 12 STK’nın mağazası bulunuyor. 

 

“Bir İyilik Olsun” projesinde; Bilim Kahramanları Derneği, Gülmek İyileştirir Derneği, Hayata Destek Derneği, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV), Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), SosyalBen Vakfı, Temel İhtiyaç Derneği (Tider), Tohum Otizm Vakfı, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Tuana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (Toçev) ve Yeşilay, ürünleri GittiGidiyor üzerinden tüm Türkiye’ye sunuluyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com