Ana Sayfa Kültür & Sanat 30 Aralık 2021 242 Görüntüleme

Zorlu PSM’de Bu Hafta; 11-17 Ocak

TOZ // 11 OCAK // 100 STUDIO // 19.00-21.00

 

Sokakların da anne babasıyla yaşadığı evin içi gibi huzursuz olduğu zamanlardan geçerek büyüyen, kendi yolunu bulan genç bir kadın… Güzeller güzeli ev kadını bir anne ile titiz avukat bir babanın tek kızı: Handan! Karşımıza yetişkin bir kadın olarak çıkan Handan’la tanıştığımızda; o, çocukluğundan bugüne uzanan bir hikâyeye çoktan dalıp gitmiş olacak. Handan’ın ve onun hafızasından çıkıp gelen annesi Feri’nin öyküsü, 1960’lardan bugüne uzanan bir anlatıya yerleşiyor. Murat Mahmut Yazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan ve çok kişiyle kesişen tek kişilik kadın oyunu “Toz”, Hira Tekindor’un rejisi ve Zerrin Tekindor’un büyüleyici performansıyla Ocak ayı boyunca Zorlu PSM’de tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori- 187.00 TL

2. Kategori- 93.00 TL

 

 

ARMAGEDDON TURK – ANADOLU Lo-Fi ALBÜM LANSMANI // 12 OCAK // 100 STUDIO // 20.00

 

‘’Bu albümdeki tüm müzikler bizleriz. Tüm tarihimizle ilgili ve ilk zamanlardan beri bizleri bir arada tutan, her geçen gün birbirimize daha sıkı bağlayan melodiler. Duygusal ve kültürel anlamda kendimizi en güçlü şekilde anlatabildiğimiz anlar. Bunu kaybetmememiz ve gelecek jenerasyonlara küçük bir armağan olması için bu albümü kaydettik. Müziğin sonsuz gücüyle; güzel ve umut dolu bir geleceğin hayaline.. ‘’ sözleriyle kendi albümlerini tanımlayan Armageddon Turk,  Anadolu türküleri ve anonim eserleri “lo-fi hiphop”, “chillbeat” soundlarda yorumladığı “Anadolu Lo-fi” adlı ilk albümünü 12 Ocak’ta Zorlu PSM 100 Studio Sahnesi’nde dinleyicilerle buluşturuyor.

Warm up 20:00 Murat Meriç

Armageddon Turk 21:00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 88,00 TL

 

 

EVLİLİKTEN SAHNELER // 13 OCAK // 100 STUDIO // 20.30

 

10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan ideal eşler gibi görünen iki çocuk sahibi mutlu bir çiftin; bir çeşit sığınak olarak kurdukları evliliklerinin bazı dönemlerini yakından izleme fırsatını bulacak olan seyirci, bu çiftin sevgi, nefret, arzu, tekeşlilik, özgürlük, iletişimsizlik gibi kavramlarla mücadele edişlerini gözlemleyecek. Evlilikten Sahneler çoğu zaman kadın ve erkek kimliğinde önemli dönüşümlere yol açan ve onu biçimlendiren bir çerçeve haline gelen evliliği oyunun merkezine koyuyor. “İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?”, “Aile nedir?”, “Şefkat nedir?”, “Aşk nedir, ne değildir?” sorularına yanıt arayan Evlilikten Sahneler’de Ece Dizdar ve Öner Erkan’ın yanı sıra Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ve Naz Buhşem de rol alıyor. Sinemanın ölümsüz isimlerinden Ingmar Bergman’ın kült filminden, ödüllü oyuncu ve yönetmen Kayhan Berkin rejisiyle sahneye uyarlanan Versus Tiyatro ve Zorlu PSM ortak yapımı Evlilikten Sahneler, Ocak ayı boyunca Zorlu PSM’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 20:00

Evlilikten Sahneler: 20.30

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 121,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL

Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

 

OZAN MUSLUOĞLU QUARTET // 13 OCAK // touché // 21:00

 

Caz müzik sahnesinin başarılı kontrbasçılarından Ozan Musluoğlu, Ozan Musluoğlu Quintet ile 13 Ocak akşamı touché’de!
 

Kapı Açılışı 19:30

Etkinlik Başlangıç 21:00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

 

LOKALİZE: CAN GÜNGÖR // 14 OCAK // 100 STUDIO // 21.00

 

Alternatif sahnenin güçlü seslerinden Can Güngör, Zorlu PSM’nin sevilen serilerinden Lokalize kapsamında 14 Ocak’ta 100 Studio’ya geliyor!

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 99,00 TL

 

 

AŞKIN ARSUNAN BAND BLUE PRINT PROJECT// 14 OCAK // touché // 21.00

 

Solo kariyerine "One a day" albümü ile giriş yapan Aşkın Arsunan usta müzisiyenler Volkan Öktem, Levent Altındağ, Şenova Ülker, Aycan Teztel, Eylem Pelit, Volkan Hürsever ve Sibel Gürsoy'la zenginleşen albüm tanıtımından sonra da birçok caz festivalinde yer aldı. Aşkın Arsunan piyanodayken, vokalde Duygu Tarhan, trompette Şenova Ülker, davulda da Volkan Öktem ona eşlik edecek. Bu keyifli geceyi kaçırmayın!

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 88,00 TL

 

SILA // 15 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

Çok kısa sürede besteleri ve güçlü yorumuyla aşk şarkılarının vazgeçilmez isimleri arasına adını yazdıran Sıla, en özel, en sıcak ve en samimi şarkılarından oluşan repertuvarı ve her konserinde sürpriz bir konukla düet yaptığı unutulmaz performansıyla 7 ve 15 Ocak’ta Zorlu PSM’de!

 

Kapı Açılış: 20.00

Bilet Fiyatları:

1. Kategori – 605,00 ₺

2 Kategori – 467,50 ₺

3. Kategori – 357,50 ₺

 

 

FLASHBACK 90’LAR TÜRKÇE POP GECESİ // 15 OCAK // 100 STUDIO // 21:00

 

Zaman tüneline giriyoruz, eskilere gidiyoruz, sesimiz kısılana kadar şarkılar söylüyoruz, ayaklarımız ağrıyana kadar dans ediyoruz! Perküsyon eşliğinde DJ performansı ve muhteşem dans şovları izleyeceğiniz Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi 15 Ocak’ta Zorlu PSM’de! 

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 77,00 TL

 

COMBOLATINO // 15 OCAK // SKY LAUNGE // 21:00

 

Combolatino’nun yüksek enerjili canlı müziği ile Zorlu PSM’nin 900 m2 dans edilebilir parke alanında 15 Ocak akşamı festivalleri aratmayacak interaktif bir eğlenceye ve dansa davet ediliyorsunuz.

Bilet Fiyatları:

Bistro Genel Giriş : 165,00 TL

Genel Satış: 99,00 TL

 

 

EN GÜZEL PARÇAM // 16 OCAK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20:30

 

Artık her şeyin daha hızlı olduğu ve tüketildiği gelecekte geçen bir oyun. İlişkilerin robotlarla, yapay zekalarla nadiren de insanlarla yaşandığı yıllarda kahramanımız onaylamadığı halde bir yapay zeka satın alır. Değiştirdiği ve değiştiği şekilde başlayan bu aşk yolculuğunda zaman içerisinde gerçekler devreye girmeye başlar. Tiyatro Martı’nın bir kez daha kadın gözünden baktığı, ilişkilere ve kadının hayattaki rolüne dair sorular sorduğu yeni oyunu “En Güzel Parçam” ile Aralık ayında da Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşmayı sürdürüyor. Zeynep Özyağcılar’ın hem kaleme alıp hem oynadığı, rejisini ise deneyimli yönetmen Kayhan Berkin’in üstlendiği bir kadının aşkla, dansla, müzikle dönüşümüne tanık olacağınız bu göz alıcı performansı kaçırmamak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın. 

 

Kapı Açılış: 20.00

En Güzel Parçam: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 88,00 TL

2. Kategori Fiyat: 66,00 TL

 

 

ISTIRAP KOROSU // 16 OCAK // 100 STUDIO // 17:00

 

İlk gösterimini 25. İstanbul Tiyatro Festivali’nde yapan Istırap Korosu, Zorlu PSM 100 Studio Sahnesi’nde seyircisiyle buluşuyor. Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin ve Kader Can oyunlarıyla tanıdığımız Bam İstanbul, seyircisine bu sefer çok sesli bir apartman hikayesi anlatacak. ‘’Kendi halinde sessiz ve huzurlu bir apartman… Ayak seslerinin, gıcırtıların, çığlıkların, kahkahaların birbirine karıştığı tuhaf bir gece…’’ olarak tanımlanan hikaye 16 Ocak akşamı Zorlu PSM’de!

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori: 132 TL

2. Kategori (Öğrenci): 88 TL

 

 

ÜÇÜ BİR ARADA // 17 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

 

Üçü Bir Arada hiç kimsenin hiçbir yere gitmediği bir yol hikayesi. Kaybedenlerin anlatılmayan hikayesi… Hiç yaşanmamış aşkların düşüyle mahvolmuş hayatların, unuttukça kabuk bağlayan yaraları hatırladıkça kanatanların, babasını sevmenin yollarını ararken yolda helak olan oğulların, bitiş çizgisini göğüsleyemeyenlerin, mutsuzluğa abone kaybetmeye yazgılı doğanların erkeklikle sınanan erkeklerin hazin, anlatılmayan mütevazı hikayesi. Bu oyunda dikkatli bakarsanız kadınları, zaferleri, kayıpları, aşkları, aileleri, ölümleri, platonik sevdaları, futbolu ve hatta akıllı bir çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz… Üçü Bir Arada kapı önünde zifiri karanlıkta kalanların karanlıktan başka kaybedecek bir şeyi kalmayanların yaşamak için hep bir bahane bulanların hikayesi. Cem Davran’ın hem yönettiği hem de sahnede Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’a eşlik ettiği Üçü Bir Arada 17 Ocak’ta Zorlu PSM’de! 

 

Kapı Açılış: 20:00

Üçü Bir Arada: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Tam- 143,00 TL

2. Kategori Tam – 99,00 TL

 

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 17 OCAK // 100 STUDIO // 21.00

 

 

YouTube’un en sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her Pazartesi 100 Studio’da izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri izleme fırsatı sunuyor!

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

Öğrenci Fiyat: 66,00 TL

Balkon Fiyat: 99,00 TL

Online Program Bileti Fiyat: 27,50 TL

 

 

 

Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri 

 

Etkinliğe giriş aşı kartı veya PCR testi ile olacak Etkinliğe katılım için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunuyor. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile etkinliğe girebilecekler. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecek. Etkinliklere katılmayı sabırsızlıkla bekleyen tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde ateş ölçümü, fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde 100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com