Ana Sayfa Kültür & Sanat 17 Ocak 2022 184 Görüntüleme

‘’Selami Baba Türkiye’nin Babası’’ Tezahüratları İle Karşılandı!

SELAMİ ŞAHİN DONDURUCU SOĞUĞA ALDIRIŞ ETMEDEN YÜREKLERİ ISITTI!

  

YENİ ALBÜMÜNÜ MÜJDELEDİ! ORKESTRASININ 11. YILINI KUTLADI!

 

 

Türk müziğinin efsane bestecisi ve yorumcusu Selami Şahin, geçtiğimiz hafta sonu Mersin ve Adana konserleri ile sevenlerine olağanüstü iki gece yaşattı.

 

Konserlerinin ilk durağı olan Mersin’de dondurucu soğuğa aldırış etmeden hayranları ile buluşan Selami Şahin, kendisini izlemeye gelen 600 kişiden oluşan coşkulu kalabalık karşısında yürekleri ısıtan muhteşem performanslara imza attı.

 

Hava şartlarının engel olamadığı konserde senelerce yanından ayırmadığı Semi Jazz Orkestrası’nın 11. yılını kutlayan Selami Şahin, ekibi ile büyüleyici bir gecenin kapılarını müzikseverler için araladı.

 

Performanslarına hız kesmeden devam eden Selami Şahin, yeni albümünü müjdelediği Adana konserinde de sevenleri tarafından büyük bir özlem ile karşılandı.

 

‘’Selami Baba Türkiye'nin Babası’’ tezahüratları ile dakikalarca alkışlanan Selami Şahin, şarkılarını burada yaklaşık 700 kişiden oluşan büyük bir hayran korosu eşliğinde seslendirdi.

 

Türk müziğinin büyük değerlerinden usta sanatçı Selam Şahin, iki gün boyunca 1300 kişi ile buluşarak yeni sezon konserlerinin etkileyici ve iddialı olacağını gözler önüne serdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com