Ana Sayfa Yaşam 20 Ocak 2022 164 Görüntüleme

Koroplast’ın iki yeni reklam filmi televizyonda ulusal kanallarda ve dijital mecralarda yayında!

Koroplast varsa, maceraya yer yok!

 

Geliştirdiği ürünlerle tüketicilerin yaşamına dokunan ve hayatı kolaylaştıran Koroplast, yeni yıla iki yeni reklam filmi ile giriş yapıyor. Televizyonda ve dijital kanallarda yayınlanan reklam filmlerinde, Pişirme Kağıdı ile Çöp Torbası ürünlerinin rakiplerinden ayrılan güçlü özellikleri eğlenceli bir dille izleyicilerle paylaşılıyor.

 

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, yeni yılda iki reklam filmini tüketicilerle buluşturuyor. Pişirme Kağıdı ve Çöp Torbası ürünleri için hazırlanan filmlerde Koroplast, rakiplerinden ayrılan güçlü ve farklı özelliklerini “Türkiye’nin ilk tercihi Koroplast varsa, maceraya yer yok” sloganıyla eğlenceli bir şekilde anlatıyor.  

 

Bay J’nin eşsiz seslendirmesiyle renklenen ve “Sizi yarı yolda bırakmaz” diye seslenen Koroplast reklam filmlerinde, Koroplast’ın 40 yılı aşkın uzmanlığı; kaliteli ve güvenle kullanılabilen ürünleriyle anlatılıyor. 

 

Pişirme Kağıdı reklam filminde, keyifle yapılan merengler fırına konulmaya hazırlanırken işin püf noktası yanmaz ve yapışmaz pişirme kağıdında Koroplast güvencesi varsa maceraya gerek olmadığı dile getiriliyor. Çöp Torbası reklam filminde de Koroplast çöp torbalarının ekstra güçlü ve sızdırmaz yapısına dikkat çekilerek yere çöp torbası koyarsam sızdırır mı veya damlatır mı tedirginliğinin ortadan kalktığı vurgulanıyor. Markanın rakiplerinden farklılaştığı özelliklerinin altının çizildiği bu iki eğlenceli reklam filmi Koroplast’ın gücünü, güvenini ve kalitesini açık ve net bir şekilde ifade ediyor.

 

Koroplast, kullanıcılarına pratik, inovatif ve koruyucu ürün gamıyla mutfaklardaki yardımcı olmaya devam ediyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com