Ana Sayfa Yaşam 31 Ocak 2022 194 Görüntüleme

Kritik maç Nilüfer Belediyespor’un

misli Sultanlar Ligi’nin  17. haftasında Nilüfer Belediyespor, evinde Bolu Belediyespor’u ağırladı. Heyecan dolu maçta Nilüfer Belediyespor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

 

 

misli Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, ligin 17. haftasında Bolu Belediyespor’u konuk etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’ndaki maç büyük heyecana sahne oldu. Nilüfer Belediyespor ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile yöneticilerin de izlediği maçın ilk seti başa baş geçti. Her anı çekişmeye sahne olan sette 24-24 eşitlik olunca maç, uzatmaya gitti. Heyecan fırtınası uzatma sayılarında da devam etti.  Konuk ekip set sonlarında daha az hata yaparak bu seti 33-31 kazandı. Karşılaşmanın ikinci seti de, izleyenlere zevkli bir mücadele sundu. Bu setin sonlarında sahaya ağırlığını koyan Nilüfer Belediyespor, seti 25-22 kazanarak, maçta durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü set karşılıklı sayılarla devam etti. Set ortalarında 8-0’lık seri yakalayan Nilüfer’in sultanları, bu seti de 25-20 alarak setlerde 2-1 öne geçti.

 

Muhteşem geri dönüş

Maçın kazananını dördüncü set belirledi. Bolu Belediyespor, file önündeki etkili oyunuyla üstünlüğü ele geçirdi ve set başında 10-2 üstünlük kurdu. Alınan molanın ardından toparlanan Nilüfer Belediyespor, maça ağırlığını koydu ve durum 20-22’ye geldi. Bundan sonraki servis turunda 5 sayı üst üste alan Nilüfer’in sultanları, muhteşem bir geri dönüşe imza atarak bu seti 25-22, maçı da 3-1 kazandı.

Nilüfer Belediyesporlu voleybolcular, maçtan sonra sevinçlerini kendilerini 107 dakika boyunca destekleyen taraftarları ile paylaştı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com