Ana Sayfa Magazin 12 Şubat 2022 185 Görüntüleme

Emre Kaya’nın Stüdyosuna Merve Sürprizi

MERVE BOLUĞUR YİNE KAFA KARIŞTIRDI

 

 

Türk pop müziğinin ünlü ismi Emre Kaya ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen ancak, ‘Aşk yok iş var” diye açıklama yapan oyuncu Merve Boluğur, yine kafa karıştırmaya devam ediyor. 

 

Arabesk albüm çalışması nedeniyle ekibiyle gece gündüz çalışan Emre Kaya”yı stüdyosunda ziyaret eden Merve Boluğur, ünlü popçu ile oldukça samimi pozlarını sosyal medya hesaplarında paylaştı. Enerjik ve mutlu olduğu gözlenen güzel oyuncunun  el ele göz göze ve  derin sohbetler yaparken çekilen fotoğrafları, “Bu aşk değil de nedir” dedirtti.

 

Yakın çevresi tarafından işkolik olduğu bilinen, arabesk albüme mola verip, mekanlara çıktığında ise  hep Merve Boluğur ile görüntülenen Emre Kaya, bu konudaki sessizliğini korurken, sempatik oyuncunun bunun tam tersi paylaşımlar yapması kafaları karıştırmaya devam ediyor. Emre Kaya’nın ise sosyal medya hesaplarında  işi ve spor dışında hiçbir paylaşım yapmaması dikkati çekiyor.

 

Bu arada, son şarkısı “Tebessüm” ile geçtiğimiz yaza damga vuran, art arda verdiği konserler serisinin ardından  kapandığı stüdyoda adeta soluksuz çalışan Emre Kaya’nın merakla beklenen arabesk albümünün ise son aşamaya geldiği öğrenildi. 

 

Kendine özgü yorumuyla Türk Halk müziğinden sonra arabesk müzikte de iddiasını ortaya koyan Besteci, Söz Yazarı, Müzisyen ve Yorumcu Emre Kaya’nın bu albümü ile 2022 ilkbaharına da damga vurması bekleniyor.

 

Emre Kata’nın 21 şarkıdan oluşan “Usta Şarkılar” adlı albümde, “Yaşayan Efsane” dediği Hakan Altun,  Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, Yildiz Tilbe, Kibariye ve Ibrahim Tatlises gibi ve  arabesk müzigin duayenlerinin seslendirdigi birbirinden değerli eserler yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com