Ana Sayfa Magazin 14 Şubat 2022 221 Görüntüleme

Emre Kaya, yine “Yılın En İyi Erkek Sanatçısı

Hit makinesi ve beste fabrikatörü gibi her sanatçının hayali olan ünvanların sahibi olan Söz Yazarı, Bestekar, Müzisyen ve Yorumcu Emre Kaya, ödül makinesi olma yolunda hızla ilerliyor. Müzik kariyerine onlarca ödül sığdıran sempatik sanatçı Emre Kaya,  “Radyonun Yıldızları” yarışmasında, halkın oylarıyla bir kez daha   “Yılın En İyi Erkek Sanatçısı” oldu.
 
 
Arebesk albüm çalışmaları nedeniyle yoğun temposuna rağmen, “Bizi biz yapanlar” dediği radyocuların ödül töreni davetini geri çevirmeyen ünlü popçu, ödülünü  “Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen törende aldı. 
 
 
Başarı çıtasını her geçen gün yükselten ve kendi kendini aşmayı yaşam felsefesi haline getiren Emre Kaya, “Bu ödül sevenlerimin. Onlar için ne yapsak azdır. Bir sanatçı için ödüllerin en değerlisi yaptığınız işin yerini bulduğunu görmektir. Bu ödül biz sanatçılar için emeğimizin hasadıdır” diyerek, duygularını dile getirdi.
 
 
Her şarkısı dillerde marş olan, yüreğinde sevdi barındıranların duygularına besteleriyle tercüman olan Emre Kaya, müzik kariyerine onlarca ödül sığdırdı. 
 
 
Bir değil birkaç kez 'Yılın En İyi Bestecisi', Altın Kelebek’te 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı', ‘Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı”, "Yılın en iyi bestesi”, “Yılın en iyi klibi”, “Yılın en iyi müzik eğlence programı” gibi çok sayıda ödülün sahibi olan Emre Kaya, 1985 İzmir doğumlu.  
 
 
Damarlarındaki müzik aşkını çok küçük yaşta keşfederek 3 yaşında cura çalmaya başlayan, ilerleyen yıllarda “en büyük aşkım” dediği müzikte “en”lerin ve “ilklerin” mimarı olan Emre Kaya; Murat Dalkılıç’n, Kader, Çatlat, , Bengü’nün Elveda, Zeynep Dizdar’ın Sana Güvenmiyorum , Yıldız Tilbe’nin Git) Niran Ünsal’ ın Zavallısın gibi popüler yorumcuların seslendirdiği zirvedeki şarkıların da mimarı olarak olarak  Türkiye’nin yeni nesilde en çok tercih edilen bestecileri arasında yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com