Ana Sayfa Magazin 21 Mart 2022 241 Görüntüleme

GÜLŞEN “bu akşam buranın hakkını vereceğiz bu akşam”

Anadolu Yakası’nda kültür, eğlence ve sanat anlayışına yeni  bir soluk getirecek “JJ Arena” hafta sonu kara kışa rağmen Hakan Altun ve Gülşen konserleriyle 5 bin üzerinde müzikseverin katılımıyla kapılarını açtı.

 

Türkiye’nin en büyük konser mekan zinciri Jolly Joker, yaratıcısı olduğu JJ Arena’yı, Türkiye’nin çok disiplinli kültür sanat ve eğlence mekanı olarak 18 Mart Cuma günü Watergarden Ataşehir’de Türkiye’nin sevilen ismleri Hakan Altun ve Gülşen konseriyle açtı.

 

Konser öncesi kuliste Jolly Joker kurucusu İbrahim Sayın ve ortağı Ahmet Çelenk ile basının sorularını yanıtlayan Hakan Altun, Anadolu yakasının ihtiyaç duyduğu, çok disiplinli etkinliklere ev sahipliği yapacak bu mekanın açılışını yapmaktan mululuk duyduğunu belirtti. Uzun yıllardır Jolly Joker’de sahne alan Hakan Altun, markayla olan ilişkisini sanatçı ve organizatör ilişkisinden çok bir aile gibi olduğunu söyledi.

 

Cumartesi akşamı ilk kez sahne aldığı JJ Arena’da açılış şarkısı sonrası Gülşen, “karda kışta bizimle olan tüm misafirlerimize sımsıkı sarılıyoruz. Yepyeni bu mekanda ilk konserimizi gerçekleştireceğiz, devamı da olsun inşallah. Müzisyen arkadaşlarımızla böyle ihtişamlı mekanların açıldığına şahit olmak bizi mutlu ediyor.” dedi.

 

Jolly Joker kurucusu İbrahim Sayın, “Bugüne kadar açtığımız en büyük mekanımız JJ Arena sahnesinde sanatın her dalına ev sahipliği yapacağız, diğer mekanlarımızdan ayrılan en önemli özelliğimiz de bu” şeklinde konuştu.

 

Yerli ve yabancı konserlerden müzikallere, tiyatrodan stand-up gösterilerine, yeni nesil dijital sergilerden, e-spora kadar farklı pek çok etkinlikle İstanbul’un yeni sanat etkinlik mekanı olan JJ Arena, , 3 bin beş yüz kişilik kapasitesi ve Anadolu Yakası’ndaki muhteşem konumuyla misafirlerini ağırlayacak.

 

Jolly Joker ortağıı Ahmet Çelenk “JJ Arena takvimi ise açıldığı andan itibaren her Jolly Joker mekanında olduğu gibi dopdolu!”

 

25 Mart Cuma Yüzyüzeyken Konuşuruz ve 26 Mart Cumartesi Candan Erçetin konserleriyle soğuk kış günlerini ısıtacak performanslarını müzik severlerle JJ Arena’da buluşturacak.

 

Anadolu Yakası’na Yeni Soluk

 

Farklı türleri müzikseverlerle buluşturan Jolly Joker, bu kez içinde barındırdığı farklı sanat alanları ile hem İstanbul’un Anadolu Yakası’na, hem de eğlence sektörüne yepyeni bir soluk getirecek. Çok disiplinli kültür sanat ve eğlenceyi bir arada sunan JJ Arena, iki yüz metrekarelik alanında 3 bin beş yüz kişilik kapasitesiyle kurumsal etkinliklerin de aranan mekanı olmaya aday. Yerli ve yabancı konserlerden müzikallere, tiyatrodan stand-up gösterilerine, yeni nesil dijital sergilerden, e-spora, çocuk oyunlarına kadar farklı etkinliklerle İstanbul’un yeni büyük etkinlik merkezi olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com